Wpis z mikrobloga

Mam kumpla, który związał się z dziewczyną and jej gówniakiem (przynajmniej wg standardów wypoku).

Początkowo chciałem mu powiedzieć "Hej, nie czytałeś wypoku? Jeśli samotna laska ma dzieciaka, to na pewno jest #p0lka i #coorva , na pewno będziesz betabankomatem i pewnie cię zostawi, jak będziesz miał za mało kasy".

Ale jakoś tak ani nie było okazji, ani tym bardziej ochoty, bo co się będę wchodził w życie innych, zwłaszcza, że raczej na smutnych nie wyglądali.

I dobrze. Minęło jakieś 6-7 lat od tamtego czasu. Oni są dalej razem. Dawno po ślubie. Kumpel się rozwija, tworzy coraz to nowsze projekty społeczne (czyli robi to co zawsze lubił i robił), rodzina im się też znacznie powiększyła.

.
.
Ciekawe, czy ci, co te 6-7 lat temu wrzucali wszystkie zachowania kobiece do jednego wora, dzisiaj dalej siedzą samotnie w piwnicach i użalają się w tagach #przegryw jak to żadna ich nie chce, bo wszystkie laski są puszczalskie. Ciekawe co będą za te 6-7 lat robić ci, którzy dzisiaj tak stygmatyzują wszystkie kobiety.

Na prawdę bardzo naiwnym jest wierzyć, że każda kobieta prędzej czy później zdradzi, że każda kobieta z dzieckiem szuka tylko beta bankomatu. Oczywiście, zdarzają się patologie. Ale stygmatyzowanie kobiet ze względu na jakąś cechę, to jedna ze słusznych dróg do bycia przegrywem .

A... jeśli wszystkie kobiety z którymi się spotykaliście puszczały was kantem, to może problem jest z wami, że jesteście na tyle głupi, by nie nauczyć się odfiltrowywać kobiet, które do was nie pasują?

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #wygryw #przegryw
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A... jeśli wszystkie kobiety z którymi się spotykaliście puszczały was kantem, to może problem jest z wami, że jesteście na tyle głupi, by nie nauczyć się odfiltrowywać kobiet, które do was nie pasują?

@simperium: Właśnie to zdanie jest najbardziej istotne tutaj. Ludzie, którzy zamiast narzekać na konkretne baby narzekają cały czas na całą płeć, mają po prostu problem z krytyczną oceną potencjalnej partnerki i ciągle pakują się w to samo
  • Odpowiedz
@Yukio_Mishima: Przegrywy na Wypoku nie oceniają całej płci, tylko krytyczne przypadki, wycinki z tindera i innych podobnych portali i zachowania w stylu ,,zrzucajcie się na mój kredyt bo musiałam kupić kosmetyki".
No i ogólne popsucie znacznej części kobiet (nigdy nie napiszę że wszystkich) które bardziej niż to kiedyś mówiono o facetach, myślą tylko o seksie z chadem bez zobowiązań.

Różnica jest taka, że facet po takich akcjach nie szuka matki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@simperium: w 80% są to "madki" p0lki. Twój dowód anogdetyczny potwierdza jedynie, że są nieliczne przypadki normalnych matek. (lub gości którym nie przeszkadza rola betabankomatu)
  • Odpowiedz