Wpis z mikrobloga

@Muszczyna k
@bobson92
Kiedys to wszystko z auta kosili co tylko mozliwe do szybkiego demontażu - koła, kołpaki, lusterka, radia, gałki biegów, koło zapasowe i zestawy naprawcze, halogeny, lampy, zagłówki, elementy kokpitu.. no chyba, że całe auto szlo szybko gwizdnac :) znajomemu kilka razy radio ukradli to po ktoryms tam razie radio zaczął wyciągać i zabierać ze sobą do domu dlugo nie mineło i z------i całego poloneza xD i zostało
  • Odpowiedz
@Muszczyna k

@bobson92
Kiedys to wszystko z auta kosili co tylko mozliwe do szybkiego demontażu - koła, kołpaki, lusterka, radia, gałki biegów, koło zapasowe i

@ZnienawidziszMnie: jak zapragnąłem do swojego grata kupić wypasione radio (miałem antycznego blaupunkta mono z gałkami, nawet bez kaset) to kupiłem z panelem, obciąłem w blaupunkcie łeb i zakładałem na wierzch gdy już zdjąłem panel ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Muszczyna: To mi przypomniało sytuacje ojca mojego znajomego. Miał radio z zdejmowanym panelem, który zawsze zabierał że sobą wychodząc z auta. Zdarzyło się jednak, że mu to radio bez panelu ukradli. W niedzielę pojechał więc na giełdę, bo może się znajdzie. A że radio miało naklejki z hologramem i charakterystyczne rysy to nie było trudne. Przymierzył tylko panel i radio zabrał ze sobą. Oczywiście sprzedający zaczął się rzucać, ale prosty
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Muszczyna: dwa tygodnie temu byłem na wolumenie, w poszukiwaniu 12pinowej taśmy, nie byłem tam z 10 lat ale nie wiele się zmieniło, tyle że do okola są postawione budy z elektroniką, no i wchodzę do kolejnej spytać czy mają taśmę, a przede mną jakiś synek otwiera plecak i pyta sprzedawcę czy są zainteresowani zakupem, sprzedawca że tutaj takich rzeczy nie skupują ale w pawilonie na końcu proszę spytać ( ͡
  • Odpowiedz