Aktywne Wpisy
slawomirus +569
#pokazkota aktualizacja wpisu że wczoraj. Kot ma zapalenie krtani, jest wygłodzony, dostał kroplówkę plus nawadnianie podskórne. Do tego sterydy, antybiotyk i krople do oczu. Wygląda lepiej. Mam obserwować do 3 dni. Jak nie zacznie jeść samodzielnie to dostanę zamiennik mleka do podawania strzykawką na siłę. Wołam pulsujących wpis https://wykop.pl/wpis/78344357/wpis
stanley___ +24
#zwiazki #rozowepaski
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Nie denerwowałoby by Ci gdyby Twoja baba żegnała się ze swoimi kolegami z pracy mówiąc "Pa!"?
Wg mnie to mikrozdrada i powinna używać słów neutralnych typu "cześć", "na razie" a "pa" jest zarezerwowane dla swojego chłopa, najbliższej rodziny i swoich psiapsi ale nie a obcych bolców.
Adres portalu to: Envybits
A teraz najważniejsze dla Mireczków:
Do rozdania 2 dyski (ze zdjęcia) SSD CX300 GoodRama !
Zasady są proste: zaplusuj wpis i dodaj komentarz! Losowanie 18.01.2019 o 21:37. Zielonki przynajmniej z kontem od 2 tygodni.
Jakby co to na pytania o tych hehe komputrach odpowie @Wolfling
#komputery #pcmasterrace #informatyka #technologia
@kochaj_albo_rzuc: Spoko, ale to nie ma sensu, no chyba ze jestes komputerowym ignorantem.
Żeby to jakos chulało bez zwiech, powinno wybierac testowane sprzety.
Jak do workstation za 6K dostałem plyte ASROCK to ja dziekuje za taki konfigurator.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora