W jednym znalezisku rozgorzała dyskusja na temat gier video jako męskiej pasji. Pojawiły się głosy, że dziewczyny nie lubią za bardzo gier, że nie są zadowolone ze związku z grającym kilka godzin dziennie facetem itp. A ja mam inaczej - ja z moją różową wiele godzin dziennie spędzamy grając, czy to w kooperacji czy samemu. To jest jedna z rzeczy za które ją kocham (⌒(oo)⌒), a to nasza wspólna fotka (tak, posiadamy jeszcze stare dobre Playstation) #gry #zwiazki #playstation #rozowepaski #niebieskiepaski
@KozakCzerwony z tym, że laski nie lubią gier to akurat nie prawda. Apropo grającego po kilka h faceta to w tym nie ma nic złego jak oprócz tego ma jakieś życie, robi coś w domu itp a nie tylko gierki i siedzenie na dupie :)
@HeniekGamer no ładnie, a z mojego kumpla się kiedyś śmiali, że powiedział do matki swojej dziewczyny, że WoW to jego pasja. A tu WoW łączy ludzi ( ͡º͜ʖ͡º)
Dajcie w komentarzu swoje muzyczki, które macie ustawione jako alarm/budzik, ja zacznę. Kiedyś to od razu wstawałem od tego, teraz już nie to pora zmienić.
A ja mam inaczej - ja z moją różową wiele godzin dziennie spędzamy grając, czy to w kooperacji czy samemu. To jest jedna z rzeczy za które ją kocham (⌒(oo)⌒), a to nasza wspólna fotka (tak, posiadamy jeszcze stare dobre Playstation)
#gry #zwiazki #playstation #rozowepaski #niebieskiepaski
XD
Komentarz usunięty przez autora
Apropo grającego po kilka h faceta to w tym nie ma nic złego jak oprócz tego ma jakieś życie, robi coś w domu itp a nie tylko gierki i siedzenie na dupie :)