#fallout Jak przejść quest "Figure out who's rustling the brahmin"? Niestety olałem quest od Thorra ale dzięki percepcji obczaiłem brahminy w zagrodzie Duntonów i z miejsca zabiłem złodziei. Co muszę dalej zrobić by skończyć quest?
@Gdzie_byli_rodzice: Nie da się, quest został niedokończony. Jedyne co możesz zrobić to skopać d--y Duntonom albo z tego co pamiętam ich zastraszyć żeby przestali... tak czy siak, jak ich już załatwiłeś masz questa z bani.
a, jak grasz pierwszy raz to tip: w jaskiniach ze szczurami pod drugą częścią miasta znajdziesz darmowy pistolet 10mm, bije na głowę pipe rifle. będzie albo na martwym traperze, albo leżał na glebie (użyj Shift
@sierzchula: e tam spoiler, bez tego cała gra aż do dojechania do przynajmniej Modoc jest s---------o nużąca imo. plus to bardziej hint niż spoiler, coby się człowiek nauczył żeby przegrzebywać wszystko ( ͡°͜ʖ͡°)
@Gdzie_byli_rodzice: Właśnie ogrywam Fallouta 2 i też mnie wkurzyło, że ten quest dalej wisiał jako nieukończony, mimo że przepłoszyłem tych braci, a potem jeszcze ich zabiłem.
Jak przejść quest "Figure out who's rustling the brahmin"?
Niestety olałem quest od Thorra ale dzięki percepcji obczaiłem brahminy w zagrodzie Duntonów i z miejsca zabiłem złodziei. Co muszę dalej zrobić by skończyć quest?
a, jak grasz pierwszy raz to tip: w jaskiniach ze szczurami pod drugą częścią miasta znajdziesz darmowy pistolet 10mm, bije na głowę pipe rifle. będzie albo na martwym traperze, albo leżał na glebie (użyj Shift
Komentarz usunięty przez autora