Fala hejtu która sie wylewa w komentarzach jest obrzydliwa. to co czytam w waszych komentarzach na ten temat tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze wykop skończył sie parę lat temu. Teraz to gównoporal dla pato zasranych streamerów i gimnazjalistów. Policja powinna wyłapać wszystkich co piszą mową nienawiści i pokazać publicznie xywki i ich mordy moze wtedy by doszło do niektórych ze nie sa anonimowi w internecie.
@g500: przecież to co Ci ludzie tutaj piszą nie jest prawnie zakazane. W Polsce mowa nienawiści jest ścigana tylko w przypadku obrazy religijnej etnicznej itd.
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
to co czytam w waszych komentarzach na ten temat tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze wykop skończył sie parę lat temu. Teraz to gównoporal dla pato zasranych streamerów i gimnazjalistów. Policja powinna wyłapać wszystkich co piszą mową nienawiści i pokazać publicznie xywki i ich mordy moze wtedy by doszło do niektórych ze nie sa anonimowi w internecie.
G---O PORTAL Z G---O LUDŹMI.