Aktywne Wpisy

farbowanylisek +12
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍
synadama +5
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz

moj stary jest zawodowym truckerem XD jezdzi po europie i chce znalezc dla niego jakis sposob na internet zeby mogl se poogladac filmy online itp. jakis operator ma duzy pakiet danych za nieduze pieniadze? obecnie ma tmobila ale w EU ma 2gb wiec srednio mu starczy
#pytanie #bekaztransa #kiciochpyta
@Meritum: bedzie mogl p---------c na necie nawet jakby byl w np francji? chodzi o to zeby szybko mu sie pakiet nie skonczyl
31) Internet Flat XXL (49,99 EUR za aktywowanie opcji na 28 dni):
do 50 GB w Niemczech i UE
https://www.ortelmobile.de/pl.html
Free z Francji. Niby najlepiej, ale zależy tez po jakim kraju tatko najwiecej jeździ
@fishery: to obczaję, dziękówa za propozycje
@NacpanaKislem: to tez obczaję dziena
@PanKracy582: tatko z--------a po całej unii, teraz jakos anglia francja wlochy niemcy ale zdarzy sie ze czechy i te inne slavickie kraje
@Pierdokrowa: akurat u mnie nikt z netflixa nie korzysta wiec odpada
Gdzieś na busiarzach eu był post i wszystko wytłumaczone.
Zdaje się ze w Free France jest 50GB na FR i na pozostałe kraje 20GB czy jakoś tak, nie chce kłamać. Poszukam skrina bo sobie zrobiłem
źródło: comment_3dabIKeGI8UnbxqNDe6okU0REXKzbpc6.jpg
Pobierz@PanKracy582
@NacpanaKislem
dzięki, ogarnę te kartę i sobie tez porówam z tymi propozycjami tutaj, nie bede wszystkich wołał ale dzięki za uwagę, jednak sa dobre ludziki na tym świecie ( ͡° ͜ʖ