Wpis z mikrobloga

nie oceniaj

@KOSA1337 no sorry ale jak ktos w Warszawie kisi sie 14 lat w robocie dla studenta , to znaczy ze z nim cos nie jest do konca ok jesli chodzi o ambicje i ogarniecie zyciowe.
  • Odpowiedz
wiesz... z pensja nie ma problemow, premie sa, rozne dodatki, atmosfera czesto tez fajna. Nie wszedzie tak jest...

@kolezka1 nie no spoko ale jakos by mnie te argumenty nie przekonaly by 14 lat pracowac na sklepie. A co masz na mysli piszac "z pensja nie ma problemow" ? Bo jesli dobrze rozumiem to atutem pracy w Leroy ma byc to ze wyplacala pensje za prace na czas?
  • Odpowiedz
@borjaki: no pensja zawsze na czas - to tez atut, jak slysze jak pracodawcy na rynku kombinuja. 14 lat mozesz pracowac, ale w miedzy czasie mozesz awansowac, zmieniac dzialy, itp
  • Odpowiedz
@kolezka1 pensja na czas to psi obowiązek i nie można tego w żadnym wypadku traktować jako jakiś benefit.
Wiem ze w Leroy to nie tylko praca w sklepie bo w Warszawie maja tez biura gdzie mozna byc Category Managerem czy Product Managerem, jest tez tam dzial IT, ale mi chodzilo o konkretny przypadek pracy na hali sklepowej przez tak dlugi okrez czasu. Uwazam, ze to nie jest miejsce na 14 lat.
  • Odpowiedz