Aktywne Wpisy

Lewusx +162
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz
lukasz-idzikowskiii +471
#rozdajo
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
Cześć!
Mam do oddania szafkę Lumea – pierwszy meblowy produkt, który stworzyłem własnoręcznie. Wysyłka na mój koszt.
Zachęcam również do odwiedzenia sklepu: www.meublia.pl
Losowanie
źródło: 20250209_124906
Pobierz

#pracbaza #leroymerlin #lerua #zieloneobi
źródło: comment_m09b6b8AWSLdMgKQIM5yFY2YxRzbvN6r.jpg
Pobierz@ArchDelux: nie, on jest tym znanym ziomkiem króla Artura
źródło: comment_B0c3YKhNIN2X3CCZUmZpLzzdaY0O6COq.jpg
Pobierz@didolo03 Warszawa ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KOSA1337 no sorry ale jak ktos w Warszawie kisi sie 14 lat w robocie dla studenta , to znaczy ze z nim cos nie jest do konca ok jesli chodzi o ambicje i ogarniecie zyciowe.
@kolezka1 nie no spoko ale jakos by mnie te argumenty nie przekonaly by 14 lat pracowac na sklepie. A co masz na mysli piszac "z pensja nie ma problemow" ? Bo jesli dobrze rozumiem to atutem pracy w Leroy ma byc to ze wyplacala pensje za prace na czas?
Wiem ze w Leroy to nie tylko praca w sklepie bo w Warszawie maja tez biura gdzie mozna byc Category Managerem czy Product Managerem, jest tez tam dzial IT, ale mi chodzilo o konkretny przypadek pracy na hali sklepowej przez tak dlugi okrez czasu. Uwazam, ze to nie jest miejsce na 14 lat.
Pozdrawiam wszystkich z LM - 'emeryt' z działu 02 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_2uP9GnURh0VULB3pJqqzVAfc4nmkrtJO.jpg
Pobierz