Wpis z mikrobloga

Medimarkt to jakieś totalne nieporozumienie. Zamówiłem słuchawki 18 grudnia, a one nadal nie dotarły. Na maila nie odpisują. Więcej takiego błędu nie popełnię ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mediamarkt
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zdechlak: to i tak cierpliwy jesteś. Ja w poniedziałek zrobiłem zamówienie i już świruję, bo do dzisiaj cisza, a na infolinię nie idzie się dodzwonić :/
  • Odpowiedz
@doubt: Nie chce martwić ale ja na zamówiona pralkę czekałem ponad dwa tygodnie, a kiedy już ja łaskawie dostałem okazało się że jest fabrycznie wadliwa (cieknie woda z bębna) i teraz już drugi tydzień bujam się z wymianą, 5 razy zgłaszałem (online, telefonicznie oraz osobiście) i #mediamarkt ma mnie w du..ie. Pralka stoi nieużywana a ja nie jestem w stanie wyegzekwować w jakikolwiek sposób wymiany towaru.
  • Odpowiedz
Ja wczoraj byłem znów w sprawie pralki, i dowiedziałem sie że odrzucili moją reklamacje i mają mnie w dupie, sprzedali mi uszkodzony produkt i nie chcą wymienić. Jeszcze mi baba w twarz kłamie że nie mam prawa żądać wymiany, jak to usłyszałem to myślałem że je jprzyp..dole. Zadzwoniłem do samsunga i sie dowiedziałem że to norma i mają ogromny problem z mediamarktem. No nic, miła pani z samsunga umówiła ze mną termin
  • Odpowiedz
@Zdechlak @Yoszko: u mnie na szczęście skończyło się happy endem po wysłaniu trzech wiadomości przez stronę. Towar w końcu doszedł cały i działający. Powodzenia z dziadami :/
  • Odpowiedz