Aktywne Wpisy
Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
Odnośnie @Blondynka34 i tego że nie żebra, wrzucam screena z prywatnej wiadomości. Właśnie wywaliła mnie z wpisu z gorących i zablokowała co daje do myślenia. Wołam też @arinkao
Marek Plawgo na fb #io2012 #tenis #radwanska #plawgo
Agnieszka może mieć w------e na opinię mediów, ma do tego prawo i ją rozumiem. Ale skoro zdecydowała się być chorążym to powinna się trzymać etykiety. Naprawdę chciałem coś odpisać Plawdze złośliwi, bo Isię lubię. Ale nie miałem argumentu...
Ale.... "Dla 99% reprezentantów to najważniejszy start, zawody do których przygotowywali się często przez 4 lata. Jak postawic znak równości z kimś dla kogo jest to "kolejny turniej"?"
Tenis to taki sport gdzie praktycznie przez większość roku musisz być w gotowości. Nikt nie robi sobie przerwy by ćwiczyć tylko na igrzyska. Tu się wsiada w samolot i jeździ z turnieju na turniej, ze szlema na szlem. Można w głowie ułożyć sobie, że to bardzo ważny występ i postarać się dać z siebie wszystko, ale gdy się nie uda to nie jest Radwańska polską drużyną piłki nożnej, którą się schowa do kolejnych mistrzostw i wszyscy do tej pory zapomną. Ona musi grać
Komentarz usunięty przez moderatora
@parachutes: dasz link?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dziewczyna szuka oparcia w przyszłości, wierzy we własne sukcesy, przed igrzyskami też wierzyła. Przecież było widać jak się cieszy na przyjazd do Londynu. Ma płakać do kamer? Mam wrażenie, że sportowcy już teraz na szybko szukają kozła ofiarnego, bo
@planet3437: Niemcy często grają w białych strojach, piłkarze nożni, ręczni, siatkarze... tam już się chyba wszyscy przyzwyczaili, że biały to taka ich "czwarta barwa narodowa" ;)
@gram_w_mahjonga: Ale chorążym była. Bez orzełka grała... na różowo... eh.
Wątpisz, że dała z siebie wszystko?
i piękna riposta.