Wpis z mikrobloga

Dla tych co jeszcze nie wiedzą, informuję że wydział antynarkotykowy sukcesywnie infiltruje tag #narkotykizawszespoko. Więc zachęcam wszystkich zgromadzonych pod tagiem użytkowników, do informowania o tym co aktualnie bierzecie i w co się zaopatrujecie. Jako członek wydziału do walki z przestępczością narkotykową, mogę was jedynie poinformować, że skrupulatnie infiltrujemy i rozpracowujemy co najmniej 10 użytkowników serwisu wykop.pl. Nie wierzycie? Możecie spytać użytkownika @Alkonauta. A no tak, zapomniałem że obecnie przebywa w areszcie tymczasowym i nie ma dostępu do internetu.
Cóż, róbcie tak dalej.
My tu na komendzie mamy niezły ubaw przeglądając memy na mirko i jednoczenie pracując, no a jak jeszcze nam za to płacą, to już w ogóle luksja.

#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #bojowkamedycznegoklefedronu #opiowraki
O.....0 - Dla tych co jeszcze nie wiedzą, informuję że wydział antynarkotykowy sukces...

źródło: comment_DExymoQBGk5VPFsZHrx3MehbYquWsNLc.jpg

Pobierz
  • 33
@Lobotomczyk: Zaraz 5 rano, wsiadam w auto i jadę na fabrykę. Na miejscu, zaraz mówię chłopakom żeby sprawdzili co i jak, i spodziewaj się wizyty. Jak będzie trzeba to czarni wlecą drzwiami i oknami. Do zobaczenia.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@OREO-30: Pozdrowienia do więzienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

śmieszne bagiety nie wiedzą co to wymiar sprawiedliwości, nie wiecie chyba na czym polega "dowód w sprawie". Chyba nie myślicie że sędzia wyda wyrok na podstawie zdjęcia z internetu.

Zapraszam do mnie jak tacy mądrzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@OREO-30: wy na tej komendzie jesteście niedorozwinięci, czy coś? Połowa prostych do rozwiązania spraw jest umarzana, ba nawet jak wam się wyśle dane sprawcy miewacie problemy. A wy w tym czasie infiltrujecie mirko (xD) i wydajecie tysiące złotych, żeby złapać kilka osób z lekami na receptę i gram marihuany.