Wpis z mikrobloga

Mam bzika na punkcie włosów, od małolata zawsze jarałem się grą takich piłkarzy jak Nedved, Pirlo czy Guti, może stąd moje zamiłowanie do długich włosów. Ostatnio jestem pod ogromnym wrażeniem Tommy Genesis, a konkretnie jej wariacji stylistycznej. Wygląda to zajebiście, do takiej długości włosów nie brakuje mi dużo, pół roku i dobije do takiej długości. Już nie mogę doczekać się farbowania włosów na takie kolory.

Czekam na ból dupy różowych, że będę wyglądał jak zniewieściały facet, a prawda jest taka kochane, że wrzućcie mnie do dżungli, a wszystkie zwierzęta w niej będą tańczyć jak im zagram. Pomimo mojej ekstrawagancji to ja jestem wędkarzem w tym jeziorze, a Wy jesteście tylko leszczami, razem ze swoimi betacucami i chadzikami z równo przystrzyżoną bródką :)

#przegryw a raczej #wygryw #wlosy #samiecalfa #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu
s.....o - Mam bzika na punkcie włosów, od małolata zawsze jarałem się grą takich piłk...

źródło: comment_sypZSvI5cBqsb54XgZAA5zFRcsWLe3bg.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Czekam na ból dupy różowych, że będę wyglądał jak zniewieściały facet,

@sarahcozmo: zawsze mi się wydawało że to raczej faceci wyzywają innych od pedałów
  • Odpowiedz