Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +438
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

akro81 +1549
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
źródło: toyota
Pobierz

#escaperoom
źródło: comment_45l828CsfIg4tLbBc6iM6QqeHKH7IroI.jpg
Pobierz@werdum18: Kontrolować trzeba k---a od początku załozenia działalności a nie jak akurat partii rządzącej się przypomni, bo jest dobra okazja odwrócić uwagę j------h lemingów od problemów strukturalnych i ekonomicznych.
@Hatespinner: w tym sęk że nie robiono tego, nikt nie kontrolował escape roomów, nawet straż pożarna, nie ma regulacji, wymagań, zaleceń od państwa więc w------e na bezpieczeństwo xD wkońcu mleko się rozlało i teraz zaczynamy działać. Państwa teoretyczne tak już niestety mają.
źródło: comment_1gQd6KmvU1n15N6FphhthrPvNMuzPkWh.jpg
Pobierz@werdum18: Ale nie nie kontrolował dlatego, że to "escape roomy", tylko nie kontrolował bo im się k---a NIE CHCIAŁO. Tak samo nie kontrolują pewnie małych sklepików, centr handlowych, czy z--------h wyjść ewakuacyjnych w Biedronce. Tylko, że tam nie zjarało się pięcioro ludzi.