Wpis z mikrobloga

ja Wam powiem, że rozmowy mega zaawansowane trwają. Jak to wypali to czystka w klubie i prawdziwie menadżerski sposób zarządzania. I mówię to ja - kibic Craxy. :)
#wislakrakow
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalnodi: W ogóle tak btw to zastanawiam się skąd ta niechęć teoretycznie zwykłych kibiców Wisły i Cracovii do siebie. Za Wisła jestem od prawie 20 lat, a jakoś nigdy nie miałem super negatywnych uczuć co do sąsiadki z drugiej strony błoń, ba, nawet oglądałem ich mecze jak grali jeszcze w trzeciej lidze. To patola szczuje zwykłych ludzi na siebie, co jest k------o smutne.
  • Odpowiedz
@naavalu: Bo to są tylko totemy plemienne pod którymi maczetowcy się skrzykują i idą naparzać oraz robić interesy. Sport i klub nie mają w gruncie rzeczy żadnego znaczenia. Przecież gdyby komukolwiek zależało na drużynie, to taki Misiek byłby skończony po tym jak rzucił motylkiem w Dino Baggio i pogrzebał szanse Wisły na LM.
  • Odpowiedz
@etikan: bzdura Panie :) od małego na całego. :)
@naavalu: mnie to mega irytuje, jestem po prostu zwyklym januszem kibicowania, sledze co sie dzieje w klubie. nie identyfikuje sie z ludzmi, ktorzy tylko najezdzaja na Wislę.
  • Odpowiedz