Wpis z mikrobloga

Ja pierdziele, naprawdę nie wierzyłabym w tę całą #bekazkatoli, gdyby nie jedna osoba.
Mam znajomą, ultrakatoliczkę, gdy były czarne protesty to dostawała takiego kociokwiku, że ja prdl. Ignorowałam.
Ignorowałam, gdy pisała o Bogu, gdy pisała mi życzenia bożej łaski. A dzisiaj do mnie pisze, że list do mnie przyszedł i czy mogę sprawdzić od kogo, kiedyś razem mieszkałyśmy ( o zgrozo), więc patrzę a tu takie coś pic rel (nie wytrzymie, znowu obróciło). Zjechałam ją od góry do dołu, że jednej religii w tym kraju nie ma a takie napastowanie swoimi wierzeniami powinno być karalne, nosz cholera, nawet cierpliwość takiego kwiatu lotosu się kiedyś kończy.
Chociaż teraz minimalnie mi głupio, ale nadal jestem zła.

#gorzkiezale #logikarozowychpaskow #truestory #katolicyzm
mokrysenpolonisty - Ja pierdziele, naprawdę nie wierzyłabym w tę całą #bekazkatoli, g...

źródło: comment_rvIGR3gcimqTb6Xc9khshq4FKow9UQJe.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
@mokry_sen_polonisty: aaaa ja bym pociągnął temat i odpisał coś w stylu tego co Dodupyzaur Mateo pisze w pamiętniczku.

Kochany Tato, piszę do ciebie ponieważ zajebiście mi się nudzi. Od czasu gdy moja #!$%@? przyjaciółka się wyprowadziła (niech się smaży w piekle), przebyłam wieleset tysięcy kilometrów. Marzenia się spełniają

itd (...)

Pa,

#!$%@?
  • Odpowiedz