Wpis z mikrobloga

Dzisiaj rano wstałem, poszedłem do kuchni sobie zrobić śniadanie (kuchnia jest vis a vis pokój babci) patrze a tam babcia płacze xd o hui.jpg no to idę spytać co się stało, czemu babcia płaczesz co nie xd a ona do mnie, że ma takie marzenie, się pytam jakie babciu? a ona "wiem, że i tak się nie spełni ale chciałabym żeby wszystkie moje dzieci i wnuki na moje urodziny poszły do spowiedzi i komunii" XD ja #!$%@?... granie na emocjach, poczuciu winy wiadomo jaka instytucja szkoli takich geriaterrorystów XD

#bekazkatoli
C.....D - Dzisiaj rano wstałem, poszedłem do kuchni sobie zrobić śniadanie (kuchnia j...

źródło: comment_fELtIyISP3w6WHQPLrNLY42oVl2An84h.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
@CartmanXD: @SpongeRobertoSquarePantalones:

Jacy wy jesteście #!$%@? xD babcia chce, ma marzenie to co macie za problem? Jak mnie różowa ciągnie na aukcje wośpu raz do roku to idę, chociaż mam na Owsiaka #!$%@?. Ale nie pisze potem na wykopie, że WOŚP zindoktrynował mojego różowego, żeby ten szantażem i wbudzaniem poczucia winy wymusił na mnie wstąpienie do sekty typa handlującego uranem

No serio co za dzbany xD
  • Odpowiedz
@sanderus: dzbanami to są ludzie, którzy terroryzują innych swoją religią i stosują przymus emocjonalny.

babcia chce, ma marzenie to co macie za problem?

@sanderus: babcia ma już na tyle lat, że powinna wiedzieć, że marzenia nie zawsze się spełniają. Może najwyższy czas dorosnąć i przestać być toksycznym.

Jak mnie różowa ciągnie na aukcje wośpu raz do roku to idę, chociaż mam na Owsiaka #!$%@?.

@sanderus: świetne porównanie, musisz być
  • Odpowiedz
@SpongeRobertoSquarePantalones: Pewnie gdybym był ateistą to nie byłby dla mnie problem Dla Ciebie udział w komunii pewnie też, wszakże ten wafel nie ma żadnej mocy, czyż nie?

@Nidor: gratuluję empatii

Dla mnie WOŚP to manifestacja polityczna, dla was KK to Sekta i pedofile, więc porównanie jak najbardziej trafne. Mi ręka nie uschnie jak wrzucę 2pln, wy nie padniecie na zawał po wejściu do kosciola
  • Odpowiedz
@CartmanXD Jestem ze swoją żoną po ślubie cywilnym. Zarówno z mojej jak i żony stron obraza babuniek nie do opisania xD I uważają nasz ślub za nieważny bo to "zapis" xD Na nic tłumaczenie, że my oboje, chociaż wierzący, to stronimy od kościoła ze względu na przekonania i nie chcemy robić na przekór sobie czy na pokaz. Stare prukwy nie odzywają się do nas od lipca xDDD
  • Odpowiedz
@sanderus Wejść do kościoła nie mam problemu. Brać udział w sakramentach to wyższy poziom. To nie jakbyś miał wrzucić 2zl na WOŚP a jakbyś miał z nimi kwestować.
  • Odpowiedz
Dla mnie WOŚP to manifestacja polityczna, dla was KK to Sekta i pedofile

@sanderus: ale taguj #urojenia, a i przy okazji #urojeniaprawakoidalne, bo nie dość, że zwracasz się do mnie "wy", to na dodatek sobie coś wmawiasz xD

gratuluję empatii

@sanderus: wolę mieć empatię na niskim poziomie, niż być emocjonalnym terrorystą w imieniu religii.

Mi ręka nie uschnie jak wrzucę 2pln, wy nie padniecie na zawał po wejściu
  • Odpowiedz
Przystąpienie do komunii przez niewierzącego w intencji "na pokaz" to bardzo poważne naruszenie zasad wiary, więc babcia prqktycznie nakłania do grzechu śmiertelnego i obrazy świętości.

@SpongeRobertoSquarePantalones: ja to wiem, gorzej, że osoby zainteresowane tego nie potrafią pojąć i robią ze swojej wiary szopkę i żyją niezgodnie ze słowem swojego boga.
  • Odpowiedz
@Nidor: No tak, pisałem do 3 użytkowników, dlatego użyłem słowa Wy.

A w innych kwestiach można być emocjonalnym terrorystą? Tacy już są są starsi ludzie, którzy w coś wierzą. Jak tak cie boli zjedzenie wafla to zerwij kontakt z taką osobą, która coś takiego wymusza

Do czego Cię zmusza przyjęcie komunii świętej? Do zachowywania się jak katolik? xD no proszę Cię xD a można iść do komunii żeby babci "serce nie
  • Odpowiedz