Wpis z mikrobloga

@krokof: a jak ktoś wkleja kody zniżkowe na #chinskiecuda, to nie reklamuje chinoli?
Nie jestem przedstawicielem IQOS, tylko zwykłym użytkownikiem, na co wskazuje rodzaj zniżki ;)
Jako handlowiec pewnie mógłbym zaoferować więcej.
a weź mi jeszcze wytłumacz jakt o działa, ktoś z refa dostaje bon 50zł a ty 8 paczek, skąd masz info o tym że kupujący z bonu dostanie też 8 paczek? Z czego to wynika?

@KrisM89:
@krokof: Rozumiem, w tym kontekście masz oczywiście rację. No ale w takim razie cała idea tego systemu referencyjnego podchodzi pod ten paragraf.

Ja kupując z kodu mojej koleżanki dostałem i zniżkę i paczki, więc na tym się opieram. Zazwyczaj przy zakupie dołączają kilka paczek, bo na ogół można kupić je tylko w żabce i kilku innych sklepach, więc na start pewnie chcą oszczędzić Ci zachodu, żebyś sobie wyrobił nowy nawyk i
idea jest taka, że polecasz ZNAJOMYCH którzy cię nie #!$%@?ą że robisz reklamę a poza tym to chyba nie jest reklama jak znajomy znajomemu coś poleca. W sieci to już znajomości nie ma. W ogóle kampania iqosa była na stacjach poprzez jakieś hostessy i ktoś chyba po dupie dostał za to. Ja nie wiem, też linka bym wrzucił, w ogóle to za chwile cię zamkną w pudle bo piszesz w necie, świat