Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +118
MIREK WYKLUCZONY Z WYKOPAKI MIMO 5 PRÓB SKOMPLEMENTOWANIA PACZKI - ZŁOŚLIWOŚĆ ORGANIZATORÓW #afera #wykop #ankieta
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Gdy ktoś w przyszłości będzie zastanawiał się nad wzięciem udziału, myślę, że warto aby najpierw przeczytał moje perypetie i 2 razy zastanowił.
Zgłosiłem się do #wykopaka mając przeświadczenie, że to normalna wykopowa zabawa, niczym #mirkowyzwanie w której wcześniej brałem udział. I, że będzie miło, ktoś komuś wyśle prezent. Tymczasem okazało się, że stawiane wymagania wobec prezentów i
Która paczka Twoim zdaniem była najlepsza?
- #1 30.5% (125)
- #2 12.7% (52)
- #3 21.0% (86)
- #4 13.4% (55)
- #5 22.4% (92)
ZglosRure +44
Drodzy obserwujący nasz profil. W związku z ogólnym poziomem tego portalu, usuwamy konto. Nie chcemy w żaden sposób być kojarzeni z tym co się tu dzieje. Jeśli chcecie mieć bieżące info to zapraszamy na nasz FB lub Hejto. Pozdrawiamy i dziękujemy tym normalnym.
"List od Saggili do brata Zakira" [adnotacja dla skryby]
Życzę zdrowia mojemu bratu
Czy będziesz traktował dobrze moje dzieci gdy już w końcu umrę? Czy będziesz ich szukał pośród jeńców wojennych i niewolników, aby wykupić ich miarą srebra. Od kiedy żyję nigdy nie traktowałeś mnie uprzejmie. Podnieś swą głowę i powiedz prawdę patrząc na boga słońca. Czy nie byłeś jak syn dla mnie i czy nie wychowywałam Cię - czy mam pofatygować się sama i powiedzieć Ci to prosto w twarz. Dlaczego gdy Rimut się pochorowała nie odesłałeś jej z powrotem i dlaczego jeszcze nie przybyła.
Wysyłam do Ciebie Salmu i Nabu - iqisza, bo napisałeś do mnie: "Dam Ci jęczmienia i daktylowców o wartości jednej miny srebra" To jest za mało. Mój brat powinien zwiększyć wartość do co najmniej 1,5 miny srebra.
Odeślij do mnie Salmu i Nabu - iqisza natychmiast. Salmu da Ci ten list i niech jego zawartość poruszy Twoje serce. Niech bóg słońca uczyni Twe serce miłosiernym"
#starszezwoje - blog ze starymi grafikami, miedziorytami, rysunkami z muzeów oraz fotografiami
#historia #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #gruparatowaniapoziomu #archeologia #smoczautopia #myrmekochoria
Swoją drogą, jak do kogoś list nie przemawiał to można go nim było zdzielić przez łeb ( ͡° ͜ʖ ͡°)