Wpis z mikrobloga

i jego akcji mających na celu torpedowanie poparcia własnej partii

@R2D2_z_Sosnowca: Spoko. Uwierz mi znam wiele starszych osób które po zobaczeniu Korwina z tym psem powiedzą "no i racja". To, że takie zachowanie nie trafia do miastowej młodzieży nie znaczy że nie zyskuje elektoratu gdzieś indziej.

Ja już to pisałem x razy. Korwin to nie polityk. To publicysta z krwi i kości. Pokazuje naturę rzeczy w skrajny sposób i wali
  • Odpowiedz
@malani: ja go nie oceniam. Potrafię jednak przewidzieć skutki jego działań. Kiedyś już odpalał a to Hitlera a to pojechał po inteligencji kobiet i mimo to, że osobiście ja się z nim zgadzam to w społeczeństwie to mu poparcia nie dało.
  • Odpowiedz
Tego dowodu anegdotycznego chyba przestraszył się za to @tyrald, bo cofnął plusa z czego teraz mocno śmiecham.

@shadowboxer: co

Po prostu pomyślałem post factum o dwóch rzeczach:
- trudno uznać unikanie sterylizacji za ogólny sposób na radzenie sobie zwierzaków ze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@tyrald: zarówno psy jak i koty mają wyczulony słuch i dokładnie tak samo mogą (ale nie muszą) bać się takich dźwięków. Tu naprawdę nie ma większego znaczenia na jakich zwierzakach były przeprowadzone badania. I to samo się tyczy dzikich zwierząt. To naturalna i zwykła reakcja na obce, głośne dźwięki, które jak u człowieka, tak i u zwierzęcia mogą wywołać ataki paniki. Z tym, że nadal, jak już zostało napisane wyżej,
  • Odpowiedz