@mamawolf: nojs! Ze zdjęcia nie czytałem Astrofizyki dla zabieganych, tej nowej książki Hawkinga i Teorii Wszystkiego, a obecnie czytam Kosmiczne Zachwyty. Będziesz czytać jeszcze jakieś biografie astronautów?
@mamawolf: na kulturę nigdy dość pieniędzy (tak sobie powtarzam ( ͡°͜ʖ͡°) ) Z zeszłorocznych biografii astronautów wydanych w Polsce polecam bardzo Spaceman od Mike'a Massimino. Jak tylko skończę Kosmiczne Zachwyty to zabieram się za Pierwszego Człowieka, bo ciągle mnie obserwuje z mojej kupki wstydu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
Ale smrut
Ze zdjęcia nie czytałem Astrofizyki dla zabieganych, tej nowej książki Hawkinga i Teorii Wszystkiego, a obecnie czytam Kosmiczne Zachwyty.
Będziesz czytać jeszcze jakieś biografie astronautów?
Z zeszłorocznych biografii astronautów wydanych w Polsce polecam bardzo Spaceman od Mike'a Massimino.
Jak tylko skończę Kosmiczne Zachwyty to zabieram się za Pierwszego Człowieka, bo ciągle mnie obserwuje z mojej kupki wstydu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@czemu_nie rowniez pozdrawiam ( ͡º ͜ʖ͡º)