Aktywne Wpisy

Grooveer +21
źródło: IMG_20240322_235748
Pobierz
Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to

źródło: comment_ulzQP4oIJUiL6PluIi9370S0JtCAL4kc.jpg
Pobierz@Marek1991: co za tępy kretyn, sprawdź sobie jak się liczy bezrobocie. Jak dostajesz 500+ to nie figurujesz jako bezrobotny bo pracy nie szukasz tylko żyjesz na koszt państwa. Sprawdź sobie lepiej aktywność zawodowa kobiet.
Nie wiem czy do jesieni jest tak dużo czasu... musicie działać bo Kaczyński znów wygra i znów będzie #!$%@? o Wenezueli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Spośród 5,933 mln osób w wieku 18 - 64 lata, będących członkami gospodarstw domowych, które obecnie otrzymują lub w przeszłości otrzymywały to świadczenie, 95,1 proc. osób (tj. 5,64 mln) nie podjęło żadnych działań w celu zmiany swojej sytuacji na rynku pracy, będących efektem otrzymywania tego świadczenia.
Wśród osób, które podjęły jakieś działania najczęściej wskazywaną zmianą, dokonaną pod wpływem otrzymywania świadczenia 500+,
źródło: comment_G4YjGxgroKjx65NardF2DQk59tCS9heb.jpg
Pobierz