Aktywne Wpisy
patrykpeniu +384
Dawul +45
Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi nie tak.
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
Coraz więcej wpisów na wykopie w gorących, w których dorośli 30latkowie żalą się jak 10letnie dzieci, że nie wyszło im w życiu, bo rynek nieruchomości, rynek matrymonialny wszystko be.
Aha no i oczywiście muszą to wplątać dzietność. Gdyby mieszkania były po 5 zł to dzieci by się rodziło na potęgę xD.
O
ból jest ku*wa NIESAMOWITY
jestem sierotą
#zalesie #gorzkiezale #gotujzwykopem
Komentarz usunięty przez autora
@patkaaa123: Ale jak masz się zabić to lepiej sobie znajdź kogoś kto będzie gotował za ciebie.
Komentarz usunięty przez autora
Matka mówi: weź pokrop cytryną przed wsadzeniem w posypkę, ale mi się przypomniało już po, więc pokropiłem na patelni. Niby nic się nie stało. Potem odwróciłem na drugą stronę, smażę dalej, ale się zrobił taki bąbel pod rybą. Jak ostatni debil wziąłem widelec i go przebiłem.
Jak pieprzło olejem, to do tej pory mam na prawej ręce takie kropki/łezki czerwone, co jakieś 5 cm od kciuka do łokcia. Wyglądało,
@patkaaa123: Jeszcze nie miałem okazji startować do różowej, która pod tym względem ma wyuczony zawód ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@patkaaa123: To było planowane od pierwszego mojego komentarza tu.