Aktywne Wpisy

Waga początkowa: 0.84 g każdy makaronik. Z lewej waga ugotowanego wg zalecen producenta a z prawej al dente. Wołam @ElCidX bo to ona kazała mi takie rzeczy sprawdzać #niewiemjaktootagowac #gotujzwykopem
źródło: image
Pobierz
Lujdziarski +58
źródło: temp_file3650090268467676511
Pobierz

Nie wiem tylko jakiego języka się uczyć.
Mój kumpel, który jest programistą powiedział, że powinienem spróbować różnych i dał mi na zawsze trochę książek tematycznych abym się pouczył.
Niezły początek biblioteki.
Najbardziej kuszą te gry ale może to jest trudne?
Dajcie znać jakie jest Wasze zdanie!
#programowanie #komputery #informatycy #informatyk #ksiazkikomputerowe #informatyka
źródło: comment_cSiryAVaRlXViA2KFtJqP9isJjhx4dcr.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie.
@UZNANIE-2863-PLN: było pierdyliard takich pytań. Szukaj, bo był odpowiedzi. Szukanie to podstawowa umiejętność programisty.
@moon_bluebird: ale ta od Linuxa, to myślę, że wiedza z basha jest nadal aktualna.
@Koliat: @moon_bluebird:
Dzieki za rady. Rzeczywiście ta od PHP to staroć
Przecież Flasza już dawno nie ma
źródło: comment_8iCg8jDHuOD3EJeMFjmCr7PjWxTS5Num.jpg
Pobierz@Koliat: e tam takie gadanie. Owszem podstawy trzeba mieć, żeby szukać odpowiedzi na stackoverflow. Ale do pracy nie jest niezbędny wysoki poziom. Nawet książki do języków/frameworków są po polsku.
Chyba, że ktoś chce pracować zdalnie w USA albo dla firmy, która jest tylko zagraniczna. Tak samo jak w każdym zawodzie.
Tylko sami na siebie bata robicie. We Francji czy Niemczech jakoś nie
Ludzie który pracują za
Pracowałem do tej pory w takich firmach gdzie podstawa był angielski i taka jest moja perspektywa - a że po pracy dużo się uczę samodzielnie to z technologii które mnie interesują nie ma wielu dobrych polskich źródeł, wszystkie są po angielsku.
Do