Wpis z mikrobloga

@ozjasz4-9: Usuń to na boga! Taka zaniedbana, zapuszczona, niedbająca o siebie p0lka to jest 0/10 w skali mojego ruchensztajna, nawet nie ma świnia co podbijać! Ło Jezu i na dodatek 29 lat i takie wymagania przecież ona jest tuż przed datą ważności, zaraz będzie przeterminowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Atsawed: no siema pasztecie :D

Ja mam 170cm i w życiu bym na taką ykhm "dupę" nie spojrzał i to jeszcze przeterminowaną i do tego z wymaganiami :D Tłusta przeterminowana laska powinna się modlić by znaleźć ogarniętego faceta a ostatnią rzeką na jaką patrzeć to wzrost
  • Odpowiedz
@cinematics Normalny człowiek bez kompleksow po prostu dałby krzyżyk i nie zwrócił na to uwagi. Ona ma jakieś dziwne wymagania to jej problem, że nikogo nie znajdzie, a może znajdzie. A może to jej kompleks bycia wysokim? Bez sensu te wklejanie opisów z tindera, nawet nie wiem jak to komentować...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ozjasz4-9: Widzę, że tutaj bardzo wszyscy się skupiają na wzroście, tak jakby powyżej 190cm wszyscy byli piękni i przystojni. A może ona zadowoli się wysokim, ale grubym paszczurem.
  • Odpowiedz
@ozjasz4-9: Szczerze mówiąc to nie dziwi mnie wymóg 180+, bo już na zdjęciu widać, że jest wysoka, 175 pewnie ma przynajmniej, to nie chce chłopaka niższego od niej. Nikt z Was też by pewnie nie chciał dziewczyny wyższej od siebie, prawda?
  • Odpowiedz