Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi jeszcze, co was to boli, że kobiety uprawiają s--s? XD Jak dziewczyna uprawia s--s na 1 randce z Tindera i zaliczyła w ten sposób 20 facetów, co was to obchodzi? XD Że ma potem nie płakać jak zaciąży i ktoś ją zostawi? No i dalej, to jest jej problem a nie jakichś anonków z którymi nie miała nigdy do czynienia, więc powtórzę - co was to boli? XDD
#klaudiusz #tinder #badoo #przegryw #stulejacontent
  • 118
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@whiteglove: symetria informacji. Wycena produktu.Wypierdziany samochod po niemcu chcesz jako nowke sprzedawac?

Kobiety na tinderach powinny miec podstemplowany przeglad techniczmy - jakosc zdrowia, prowadzenie sie, a nie 200 zdjec mordy.
Kiedys byly przeszkolone kobiety ktore sprawdzaly c---i, zeby i inne czesci ciala przy kandydatkach na zone
  • Odpowiedz
@whiteglove: Dlaczego udają, czy dlaczego boli? Udają, bo chcą uchodzić za lepsze niż przeciętny szlauf, a boli, bo myślisz, że poznałeś wartościową kobietę, a tak naprawdę szlaufa, który na pierwszej randce skakał na bolcu Seby, a ciebie zwodzi, bo ona przecież taka nie jest! A jest.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polkopsky no a co mam ci odpowiedziec?

@grypa-grypowska po co?

@Blaskun dużo takich kobiet poznałeś? Może trzeba szukać gdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@andriankowalski13 nie jest dobre, bo...? Lepiej, jak ludzie będą na siłę w nieszczęśliwych związkach? Podane przez ciebie przykłady to po pierwsze religijni ludzie (szybciej zaakceptują pozostawanie w związku, który ich nie satysfakcjonuje, bo bozia nie pozwala się rozwieźć), a po
  • Odpowiedz
  • 0
@Blaskun jeżeli wszystkie które poznałeś kłamały, no to albo szukasz nie tam gdzie trzeba, albo sprawiasz takie wrażenie, że boją ci się powiedzieć że miały wcześniej dwóch chłopaków i uprawiały już wcześniej s--s XD
  • Odpowiedz
@whiteglove: Znowu antyklerykalne brednie, drugi raz je już zaobserwowałem w twoim wydaniu. Religijność mało ma wspólnego z duchowością, a więcej z poszanowaniem wspólnoty, hierarchii myśli i ducha, ładu w życiu osobistym i publicznym.

Spłycanie religijności do 'boziowych' żartów to gimnazjada okrutna, znakomity dowód popierający moją tezę, iż mieć opinię na każdy możliwy temat się nie opłaca, bo zazwyczaj nie będzie to nic ciekawego, a tylko nada człowiekowi opinię jazgotliwego typa.
  • Odpowiedz