Wpis z mikrobloga

Uzależnienie od p---o to ucieczka od naszej podświadomości.Nie moge tego zrozumieć,że po sesji z p---o czuję się jak g---o i zastanawiam się dlaczego sięgnąłem do p---o.Logiką serio nie wyjdzie sie z uzależniony,bo setki razy mówiłem nigdy więcej i nadal sięgam po ten nawyk.Najgorsze jest to,że po orgazmie uświadamiam sobie,że te p---o nic nie daje tylko pogłębia moje s----------e i stan emocjonalny.Przed masturbacją nie czułem się najlepiej ale napewno było lepiej niż po.
#nofapchallenge #nofap
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

od p---o to ucieczka od naszej podświadomości.Nie moge tego zrozumieć,że po sesji z p---o czuję się jak g---o i zastanawiam się dlaczego sięgnąłem do p---o.Logiką serio nie wyjdzie sie z uzależniony,bo setki razy mówiłem nigdy więcej i nadal

@perfect1995: zacznij oglądać "nie zboczone" p---o przynajmniej nie będzie pogłębiać ci fałszywego obrazu świata
  • Odpowiedz
@perfect1995: Największym problemem nie jest walenie do p---o samo w sobie. No chyba że dotykamy natury etycznej, wiary, one mają na ten temat dość sprecyzowane zdanie. Główny problem pojawia się gdy sami go dostrzegamy. Kiedy zaczynamy z tego powodu mieć wyrzuty sumienia, to wtedy jest sprzeczne z nami. Obok może stać kolega który wali do p---o i jest szczęśliwy. On albo prędzej czy później sobie to uzmysłowi albo to nie
  • Odpowiedz