Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +60
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.9% (183)
- nie 69.1% (409)
https://www.wykop.pl/wpis/37705251/na-tvp2-zaczyna-sie-wlasnie-asterix-i-obelix-misja/
#film #swieta #asterixiobelix
@pablonzo: do dziś czasem ludziom odpowiadam jak czegoś nie wiem:
"Panie kochany, ja nie architekt, kafle kładę. Każą kłaść to kładę, nie każą nie kładę". XD
Albo "Otis, czy ty słyszałeś co ja ci powiedziałem, czy ty nie słyszałeś co ja ci powiedziałem?". XDD
@AurenaZPolski: zdradzę ci sekret - ludzie są różni, bawią ich różne rzeczy.
Dla mnie Monty Python w ogóle nie jest śmieszny.
mogłeś od razu napisać, że masz niskie IQ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wracaj do mariana i heli
Trochę otwartości umysłu życzę na nowy rok. :)
przestań, bo się ośmieszasz xD
Jedni lubią humor z Asterixa, inni Monty Pythona, inni stand upy, a jeszcze inni polskie kabarety. Nie określa to w żaden sposób człowieka więc sugerowanie im przez ten pryzmat niskiego IQ jest słabe i raczej świadczy tylko o tobie i to niezbyt dobrze.
Bo twoje teksty pokazują, że albo jesteś jeszcze osobą bardzo młodą, albo