Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ja już nie wiem, mam 21 lvl, nigdy nie miałem dziewczyny, no i nie trzymałem za rękę jak to się mówi. Nigdy mi to nie przeszkadzało i dalej nie przeszkadza bo uważam, że na wszystko przyjdzie czas, ale zaczynam mieć wrażenie, że coś jest ze mną nie tak, bardziej pod względem takim, że jako tako nigdy się nie zakochałem, ani nie spodobała mi się konkretnie żadna dziewczyna, mam na myśli tutaj całościowo charakter/wygląd/zachowanie itp. nigdy też nie było takiej z którą bym podzielał jakoś bardziej czas wolny/zainteresowania. Z samymi dziewczynami mam bardzo dobry kontakt, tak samo z kumplami, uważam się za dość normalnego gościa, można bez problemu ze mną pośmieszkować, pogadać, wygląd niby nie ma znaczenia bo bardziej mówię tu o moim problemie ze znalezieniem innej osoby, ale tak czy tak podam, 6/10 w złej formie, 7;8/10 jak się pilnuję. Co do takich ważniejszych pytań, to tak, czuję popęd seksualny do kobiet i to duży, tak jestem prawiczkiem. Dlaczego więc nie spróbuję seksu z jakąś "wolną" koleżanką? I tu się jakoś dziwnie wewnętrznie kłócę, podejrzewam, że fajnie by było (( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale z drugiej strony wolałbym to robić z kimś, z kim czułbym jakąkolwiek więź. Najbardziej martwi mnie to, że nigdy jako tako się nie "zakochałem" (,) (Na 100% jestem hetero) żadnych #!$%@? głupich odpowiedzi, proszę. Może do seksuologa albo coś? Ja już nie wiem.
#kiciochpyta #seks #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 6
Po twoim wpisie jedynie co moge wywnioskowac (bo cie nie znam). Jestes po prostu bardziej rozwiniety emocjonalnie i wazna jest dla Ciebie jakosc a nie ilosc. Wszystko przyjdzie w swoim czasie i nie zamartwiaj sie tym,ze jeszcze sie nie zakochales. Radzilabym Ci jako singiel pokorzystac z tego ze nim jestes. Zainwestowac w siebie. :). Obracac sie w roznych srodowiskach zdobywac nowych znajomych az kiedys cie ustrzeli strzala Amora a czasem niepozorna kolezanka
Ja już nie wiem, mam 21 lvl, nigdy nie miałem dziewczyny, no i nie trzymałem za rękę jak to się mówi. Nigdy mi to nie przeszkadzało i dalej nie przeszkadza bo uważam, że na wszystko przyjdzie czas

21 lat i nawet nie trzymałeś za rekę, a w tym wieku 99% różowych miało już 2-3 stałych partnerów mniej więcej od 16 roku życia. Dlatego dla większości różowych już jesteś dziwny i masz dużego
Ja już nie wiem, mam 21 lvl, nigdy nie miałem dziewczyny, no i nie trzymałem za rękę jak to się mówi. Nigdy mi to nie przeszkadzało i dalej nie przeszkadza bo uważam, że na wszystko przyjdzie czas,

@AnonimoweMirkoWyznania: mam znajomego który jest około 30tki, tak samo myśli i żyje.

ale zaczynam mieć wrażenie, że coś jest ze mną nie tak

@AnonimoweMirkoWyznania: wszystko z Tobą OK ;)
Jak się nie poznaje żadnej dziewczyny to tak jest. Dziewczyny przebierają w setkach kandydatów zanim znajdą odpowiedniego, więc dlaczego ty miałbyś się wiązać/zakochać w pierwszej lepszej? Mimo wszystko potrzeby seksualne chyba masz, jak walisz kapucyna zamiast poznawać kobiety to nic dziwnego, że nie potrafisz się zakochać - twoje potrzeby są zaspokojone i widocznie nie odczuwasz potrzeby bliskości.

@wykopek12345: Nie zawsze, niektóre po prostu są #!$%@?ęte albo się boją i kończą w
LubieżnaObywatelka: Nie czekaj z seksem na "tą jedyną", bo może Cię odrzucić przez brak doświadczenia. Będzie miałą w głowie podświadome "skoro inne go nie chciały, to coś musi być nie tak". Miałem podobnie, też nie miałem parcia na pierwszy seks, w końcu zmieniłem zdanie, zainstalowałem Tindera i wtedy zrozumiałem, że byłem idiotą ;)

Zaakceptował: sokytsinolop}