Aktywne Wpisy
PiccoloColo +13
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
#neuropa #bekazkatoli #rakcontent #heheszki #humorobrazkowy #bekazpodludzi
Nie zrozumiałem przenośni.
Jakie to głębokie.
Komentarz usunięty przez autora
@kris55: Ja tylko interpretuję co autor mógł mieć na myśli. Masz lepszy pomysł?
————————-
Pisze poprawnie po polsku.
Sony Ericsson user.
Użytkownik Windowsa XP.
@darosoldier: mem, który trzeba tłumaczyć, to nie jest dobry mem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Złodziej udaje, że nie ma policjanta oraz kary za złe uczynki do czasu, gdy już będzie za późno i to polocjant znajdzie złodzieja (bóg postanowi spotkać przed sobą ateistę).
@kris55
pierwsze primo!
złodziej nie udaje że policjanta nie ma, tylko się przed nim chowa, by kara go niedosięgła
drugie primo!
to ten "mem" mógłby ewentualnie pasować do jakiegoś islamisty, który chowa się ze swoimi grzechami w domu, czy tam w ciemności (nie pamiętam jak to oni mówią, że Allah
Komentarz usunięty przez autora