Aktywne Wpisy

jmuhha +15
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +3
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

Czy dobrze to widzę, czy jednak coś pomieszałem? Pan doktor mówił coś o mnożeniu macierzy ale to chyba chodziło mu o samą realizację transformaty fouriera. W każdym razie, czy to co wyżej przedstawiłem jest prawidłowym procesem na wykonanie prostego equalizera do muzyki?
#matlab #informatyka #audio
Komentarz usunięty przez autora
Problem mam taki, że po przemnożeniu wartości dla danych częstotliwości dźwięk ma strasznie irytujące zakłócenia, coś jakby kabel był nie do końca wpięty w głośnik. Dzieje się to nawet gdy mnożę przez małe liczby typu 1,5. Wyczytałem że powinienem skorzystać z jeszcze jakiejś funkcji po wykonaniu fft, coś w rodzaju overlap. Tylko nie za bardzo wiem co