Aktywne Wpisy

Kontrowersyjny pomnik upamiętniający ofiary rzezi wołyńskiej jednak stanie na Podkarpaciu. Jak czytamy na stronie Komitetu Budowy Pomnika - dzień uroczystości odsłonięcia zostanie uzgodniony ze środowiskami kresowymi. Biorąc pod uwagę, że postępujemy zgodnie z procedurami, nie ma formalnej możliwości zablokowania budowy - czutamy w komunikqcie komitetu.
14-metrowy pomnik przedstawia orła z wpisanym w niego krzyżem - w centralnym punkcie dziecko nabite na tryzub. Są też inne drastyczne elementy - głowy nabite na sztachety.
14-metrowy pomnik przedstawia orła z wpisanym w niego krzyżem - w centralnym punkcie dziecko nabite na tryzub. Są też inne drastyczne elementy - głowy nabite na sztachety.

mefka +1
15k za wykończenie dwóch łazienek w stanie deweloperskim (razem około 8 metrów) za samą robociznę- czy to normalne teraz? nie wiem czy szukać taniej #warszawa #budownictwo #remont #lazienka #nieruchomosci #mieszkanie

Dopiero teraz się zorientowałem co tu się odjaniepawliło (-‸ლ) Postaram się krótko napisać, chce poruszyć tylko jeden aspekt bo nie chce tu się wypowiadać odnośnie tego co tu zaszło i dodawać kolejną opinie\punkt widzenia do uspokojonego sporu , choć mógłbym dorzucić swoje 3 grosze ale nie ma potrzeby by to robić.
Powiem tylko jedno WSTYD (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dorośli ludzie , Poświęcają swój prywatny czas,by bawić się w głupie wojenki, w wyzwiska , w wścibskość powodowaną niedoborem wiedzy (oczywistym zresztą bo to ogromna wiedza technologiczna). Aż chce się zapytać po jaką KUR cholerę ?
TO WAŻNE Nie mówię tu o każdym , myślę że każda normalna osoba która się wypowiadała w tym powyższym wątku normalnie, nie tylko nie odbierze to jako atak w jego osobę, ale mam nadzieje że nawet przyzna mi rację
F1 nie jest takim typem sportu jak np . piłka nożna by skłócać między sobą kibiców i to na taką skale
Wszyscy jesteśmy na tym tagu fanami F1. Jak wiadomo - dyscyplina sportowa=różny content
Inni lubią filmy tego człowieka, inni tamtego człowieka, jeden lubi te artykuły a inny tamte. I takie same są relacje z contentem który nie lubimy , i wtedy DOROSŁY MENTALNIE człowiek albo nie zwraca uwagi na dany film, artykuł albo wdaje się w MERYTORYCZNĄ dyskusje / Krytykę .
Zaczęło się spokojnie @Stainless90 mając większą wiedzę na temat wypowiadany przez @podobno_mialem_multikonta z oczywistych względów (Zawodowiec > Pasjonat w dziedzinie technologii F1) mówi co jest nie tak , jakie Daniel popełnił braki w wypowiedzi . Pełna kultura, Daniel jako pasjonat chce się dowiedzieć więcej na ten temat. Każdy normalny człowiek jak czegoś nie wie na dany temat chce się tego dowiedzieć , szczególnie jeśli coś nagrywa na YT do swoich słuchaczy.
I nagle niektóre osoby robią BUM. Wielkie pretensje do Pana Szafy
Jakim prawem można nagrywać coś na temat sportu z własnej pasji nie znając w 100% każdego szczegółu F1 od 1950 roku? Jak tak w ogóle można? Powinien poświęcić z 10 lat na badanie technologii F1 dopiero wtedy można się wypowiedzieć. Niech najlepiej przeprosi przed kamerą za to że nie posiada największej wiedzy o F1 na terenie całego globu !**
Dla niekumatych - to była teraz ironiczna wypowiedź
A tak na poważnie, o co mi chodzi- Każdy ma prawo się wypowiadać nie znając każdego aspektu z dziedziny F1. Na tej zasadzie każdy się wypowiada na wykopie nie tylko pod tym tagiem ale np. polityką , motoryzacją itd. Daniel jako że uwielbia F1 nagrywa dla swoich widzów Echa Padoku. Poświęca swój prywatny czas by pokazać swoją twarz przed kamerą i wypowiedzieć się na dany temat, jak prawdziwy pasjonat. I nie tylko on, są rożne inne osoby. To że kogoś bardziej lubimy , nielubimy nie upoważnia Dorosłych ludzi do obrażania i posługiwania się wyzwiskami. Bo wyzwiska są dla DZIECI.
Daniel nie wiedział, miał święte prawo nie wiedzieć o tym szczególe, ale chciał się dowiedzieć. Przez całe życie się człowiek uczy i dowiaduje nowych rzeczy . A tu idiotyczne oskarżenia z jakiejkolwiek strony bo Daniel czegoś nie wiedział.
Jestem ciekaw który z krytykujących i piszących by ,,lepiej się nie zabierał na nagrywanie " sam robi coś, cokolwiek dla contentu F1. Bo krytykować jest łatwo i nie mówię że Merytoryczna jest zła, ba wręcz przeciwnie - jest pożyteczna i potrzebna. A głupia krytyka i szkalowanie człowieka za to że się czegoś podejmuje w wolnym czasie, bo nie wie czegoś na 100%....naprawde ręce opadają.. I nie nie pisze to jaki ,,Wielki kibol z Sanoku" tylko jako zwykły mirek który nie może uwierzyć w to że na tagu nieagresywnej między kibicami dyscypliny sportowej powstają takie infantylne wojny
#f1 #bekazpodludzi
Nigdy nie robiłem tego dla statystyk, czy pieniędzy. Nie proszę o subskrypcje w każdym filmie jak to jest w zasadzie "standardem". To nie jest dla mnie kwestia życia i śmierci.
Kiedyś pewnie bym się przejął tym co się
Komentarz usunięty przez autora
@Raidersky: Stainless też nic nie napisał że jest coś źle tylko zwrócił uwagę że jest niepoprawne nazewnictwo, a sam przyznał że to pewnie z tego względu że w internecie nie ma dostępu do takich źródeł (dla niewtajemniczonych)
Ciekawy jest tu punkt wspólny, te patokłótnie zaczynają się na którymś z Discordów (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
@podobno_mialem_multikonta Panie Szafa, o ile merytoryczne uwagi tutaj warto wziąć do siebie, o tyle resztę tych dzbanów tutaj radziłbym ignorować.
Jeszcze tego tu brakuje xD, juz wystarczy nam #lukaszglowackicontent
.
Aspekt Bezsensownych i niczego niedających Wojen i wyzwisk na tym tagu.
i ten argument z ,,jesteś tu dwa miesiące"....Naprawdę (・へ・) mamy sobie teraz to wytykać ??, najpierw brak SPECJALISTYCZNEJ wiedzy, teraz wiek wykopowego konta.....Mam wrażenie że gdyby RK miał anonimowe konto na wykopie zostałby tutaj zadźgany żywcem bo ludzie nie zwracali uwagi na to co