Wpis z mikrobloga

@jaxonxst Fajnie, że to dostrzegasz. Jestem fanem tego sportu tak jak Wy wszyscy i w pewnym momencie doszedłem do wniosku, że mogę dać tej dyscyplinie coś od siebie. Najpierw był blog, a teraz YT.

Nigdy nie robiłem tego dla statystyk, czy pieniędzy. Nie proszę o subskrypcje w każdym filmie jak to jest w zasadzie "standardem". To nie jest dla mnie kwestia życia i śmierci.

Kiedyś pewnie bym się przejął tym co
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Też tego nigdy nie ogarniałem, paru trolli ma jakiś niewyjaśniony problem i w sumie bez większego powodu obrażają i wyśmiewają gościa, który w sumie nic złego im nie zrobił.
  • Odpowiedz
@ppiasq: Dzieci wzajemnej adoracji, w realu nigdy by tak się wobec Daniela nie zachowały a w internecie wiadomo - odwaga się zwiększa .
@Raidersky: Stainless też nic nie napisał że jest coś źle tylko zwrócił uwagę że jest niepoprawne nazewnictwo, a sam przyznał że to pewnie z tego względu że w internecie nie ma dostępu do takich źródeł (dla niewtajemniczonych)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jaxonxst: Dramy znane z #simracing dopadły również #f1. Ciekawe kiedy zacznie zamawianie opału czy tam sprzętu AGD na adres Szafy #pdk.
Ciekawy jest tu punkt wspólny, te patokłótnie zaczynają się na którymś z Discordów ( ).
@podobno_mialem_multikonta Panie Szafa, o ile merytoryczne uwagi tutaj warto wziąć do siebie, o tyle resztę tych dzbanów tutaj radziłbym
  • Odpowiedz
@giebeka: Ja tam tylko bym zaapelował, żeby starać się unikać podsycania i tak już nakręconego fanbase'u. Sam Pan Szafa pewnie chce robić tylko fajne filmy o F1, ale musi być świadom że popularność to również odpowiedzialność. Jedno niewinne słowo może niechcący spuścić z łańcucha wściekłe psy zgromadzone wokół vloga.
.
  • Odpowiedz
Dobrze wszyscy wiedzą od czego się zaczęło. @MasterGrubaster wrzucił tutaj kilka miesiecy temu film z konferencji z jednego grand prix i zaczęła się "beka" na Roksanie, a jak napisała, że nie będzie żadnego testu Kubicy ze Strollem w Brazylii o czym pisali ci z canal plus i inni to wtedy się zaczęło. Szafa bronił, Karol i tak się zaczeła napinka w ich kierunku. Potem ktoś pisał, że ma screen jak to
  • Odpowiedz
@the_white_crystal: Nie chce, chciałem tylko poruszyć jeden ważny w mojej ocenie aspekt.
Aspekt Bezsensownych i niczego niedających Wojen i wyzwisk na tym tagu.
i ten argument z ,,jesteś tu dwa miesiące"....Naprawdę () mamy sobie teraz to wytykać ??, najpierw brak SPECJALISTYCZNEJ wiedzy, teraz wiek wykopowego konta.....Mam wrażenie że gdyby RK miał anonimowe konto na wykopie zostałby tutaj zadźgany żywcem bo ludzie nie zwracali uwagi na to
  • Odpowiedz