Aktywne Wpisy

wfyokyga +48
Żółw się zepsuł i naprawiajom 🐢🐢🐢🐢
źródło: temp_file1064089344270796998
Pobierz
Mireczki, dzisiaj wjeżdżamy z grubym tematem. Po medialnej burzy na temat zadłużonej agencji marketingowej Roberta Lewandowskiego (STOR9) przyjrzałem się 30 spółkom naszego narodowego czempiona no i znalazłem więcej niż się spodziewałem.
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
Poniżej opisuję temat skrótowo, ale nagrałem się też i wrzucam znalezisko z prośbą o wykopanie (link), bo są to zupełnie nowe tematy nieopisywane dotychczas przez media.
SPRAWOZDZANIA FINANSOWE
Szereg spółek bardzo luźno traktuje swoje obowiązki w zakresie składania sprawozdań finansowych. Kluczowa w
źródło: fb1-2026-03-22-1
Pobierz

Nigdy nie robiłem tego dla statystyk, czy pieniędzy. Nie proszę o subskrypcje w każdym filmie jak to jest w zasadzie "standardem". To nie jest dla mnie kwestia życia i śmierci.
Kiedyś pewnie bym się przejął tym co
Komentarz usunięty przez autora
@Raidersky: Stainless też nic nie napisał że jest coś źle tylko zwrócił uwagę że jest niepoprawne nazewnictwo, a sam przyznał że to pewnie z tego względu że w internecie nie ma dostępu do takich źródeł (dla niewtajemniczonych)
Ciekawy jest tu punkt wspólny, te patokłótnie zaczynają się na którymś z Discordów (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
@podobno_mialem_multikonta Panie Szafa, o ile merytoryczne uwagi tutaj warto wziąć do siebie, o tyle resztę tych dzbanów tutaj radziłbym
Jeszcze tego tu brakuje xD, juz wystarczy nam #lukaszglowackicontent
.
Aspekt Bezsensownych i niczego niedających Wojen i wyzwisk na tym tagu.
i ten argument z ,,jesteś tu dwa miesiące"....Naprawdę (・へ・) mamy sobie teraz to wytykać ??, najpierw brak SPECJALISTYCZNEJ wiedzy, teraz wiek wykopowego konta.....Mam wrażenie że gdyby RK miał anonimowe konto na wykopie zostałby tutaj zadźgany żywcem bo ludzie nie zwracali uwagi na to