Aktywne Wpisy
grimhzr +417
powiedz jak stary jesteś nie mówiąc jak stary jesteś. tylko milenialsi i starsze pokolenia będą wiedziały co do tych beczek niektórzy wsadzali zamiast kapusty ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #kiedystobylo #takbylo
Lardor +194
Idę sobie rano a tu taki widok z tyłu jest szkoła, dobrze że to był wczesny ranek bo dzieci do szkoły tedy chodzą. Kieorwca uciekł z miejsca zdarzenia #krakow #polskiedrogi #samochody #motoryzacja
#bielskobiala #studbaza #mechanikaibudowamaszyn #kiciochpyta #inzynieria #inzynier
@Browing a nie orientujesz się jak wygląda sprawa na MiBM albo AiR?
@wtokarz: byłem, nie polecam. Życia studenckiego nie zakosztujesz, bo atmosfera bardziej przypomina tą ze szkoły średniej - zapomnij o inbach takich jak w Krakowie, czy na AGH w Gliwicach. Czy się czegoś nauczysz? (sorry, że odpowiadam za Ciebie) To zależy - studiowanie polega na pracy nad sobą i samodoskonaleniu, więc i tak musisz się uczyć we własnym zakresie niezależnie od uczelni - na ATH jest zwyczajnie nudno.
cytując @Kaczorra:
@wtokarz: rule number one: nie pracować na polaczka. ;)
@lukaszw_: faktycznie, kajam się. Pomyliłem z politechniką śląską.
a zdziwiłbyś się. Zwyczajnie przeniosły się z akademików, w inne miejsca.
Niektórzy wykładowcy (chętnie bym podał nazwiska, ale RODO i te sprawy ;)) byli bardzo dobrzy, ogrom ich wiedzy mi imponował i robili wszystko, żeby nam tę wiedzę dobrze przekazać. Niestety była ich garstka, przez całe studia może ze czterech bym takich mógł wymienić.
Potem była cała masa takich, którzy po prostu przychodzili, niby uczyli, a tak naprawdę mieli wywalone, chcieli tylko odbębnić dniówkę i wrócić do domu.
Do gostka od zamykania po 5 minutach, to