Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +45
Pink_Floyd +3
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W tym roku również nie czeka nas lekka atmosfera. Mama w związku z nowotworem rzuca od czasu do czasu, że być może to jej ostatnie Święta w życiu.
Boję się przyszłości.
@metalowy_pasterz staram się, choć nie zawsze mi się udaje być pozytywnie nastawioną.
@biauywilg u mnie Święta to czas dodatkowego napięcia w domu i trudno jest się wyluzować - wiem co czujesz. Póki będę na miejscu, będę je spędzać w domu rodzinnym ze względu na rodziców.