@nieswiadomy_wyborca: kupilem kuzynowi switcha na urodziny. teraz jego starzy musza placic ponad 200 zl za gownogierki, zeby mial na czym grac. ( ͡°͜ʖ͡°)
@tommit: Za moich czasów dostawaliśmy switche 10Mbps max czteroportowe i byliśmy szczęśliwi. Nie to co dzisiejsze pokolenie. Młody dostaje profesjonalny sprzęt z Cisco z takimi ficzerami jak Spanning Tree Protocol (!!!), Full Duplex, Collision Detection, Storm Protection, bo tatełe go kocha. I co dostaje w zamian? Focha, bo to tylko 10/100!
@nieswiadomy_wyborca: "Collision Detection" xD nie wiem dlaczego ale skojarzyło mi się z CERN i latającymi z prędkością światła bajtami które po kolizji ze sobą tworzą kilo jak nie gigabitowe wybuchy danych które trzeba odfiltrowywać od tych bitów które się nie zderzyły... matko, czas do spania xD
a ja właśnie na Święta zamontowałem w swoim nowym lokum podobnego switcha. 10/100/100 i dwa SFP. Zarządzalny, więc VLAN-y mocno. Był trochę głośny więc wymieniłem wentylatory i teraz jest właściwie bezgłośny.
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
Niewdzięczny gnojek.
#problemywychowawcze
#heheszki
#nintendoswitch
źródło: comment_dpdhyXxRr48mqENwl22KyGS4kRiwS7A5.jpg
Pobierzźródło: comment_9RIa32thvKxru7FIyaFlR07kiikXVRTE.jpg
Pobierzźródło: comment_JkXD9Ym7qrsrHJAUkbCo4yuFxbikXHbR.gif
PobierzA co do twojego niewdzięcznego poprzednika...
źródło: comment_ddMYWX9JwxbMp15FsRAmVFSnFdNY991g.gif
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_7vdHJiXihkXC7PUd2e6GEM5CR5vH7DWP.jpg
Pobierzźródło: comment_kEs1JSxl7E8ufHvwHiPo3XUpDEG9nLZD.jpg
Pobierz