Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
Każdy tutaj na tagu zna chyba kochane skrzyżowanie z łamanym pierwszeństwem i przejazdem kolejowym na Księdza Jałowego. Jechałem z Wyspiańskiego i uznałem, że zamiast gnić w korku i czekać 10 minut, zanim uda mi się doturlać do lewoskrętu i rzeczywiście z niego skręcić, to objadę na lajcie te auta, póki przejazd jest zamknięty. Wyjechałem na lewy pas (przyznaję, że dosyć daleko, bo zrobiłem to na wysokości tego warsztatu koło tego świeżo wybudowanego sklepu, Frac zdaje się), akurat jakiś gość wyjechał z przeciwka Oplem, to zjechałem na parking i go przepuściłem. Zrobiło się pusto, to pojechałem dalej i wyjechała jakaś babka w Alfie. Logicznym wydawało mi się, że skoro wyraźnie widać, że jadę busem o wymiarach tak pi razy oko 6x2x2,5 metra i jestem 5 metrów od pasa do skrętu, to mimo wszystko babka zwolni i mnie wpuści, bo sama i tak nie ma gdzie przejechać.
Okazało się, że jednak pani uznała, że skoro jedzie swoim pasem, to ma absolutne prawo do w----------a się na czołówkę bez jakiejkolwiek reakcji, a sądząc po tym, że nawet w momencie, gdy odbijała na bok nie hamowała, to chyba do końca wierzyła, że niczym w Nieustraszonym wykorzystam Turbo Boost i przeskoczę dwadzieścia metrów nad jej samochodem. Przyznaję, nie zachowałem się właściwie, ale do k---y nędzy. Naprawdę ludzie uważają, że przepisy stoją ponad zdrowym rozsądkiem? Nie wiem, ile centrymetrów jej brakowało do mnie, za to mi nie brakowało do gościa w Citanie, któremu w efekcie oberwałem lusterko. Na szczęście facet okazał się być szczęśliwym posiadaczem RiGCZ-u i za cztery stówki zgodził się pożyczyć mi wesołych świąt bez tracenia czasu na bagiety, bo w sumie poza połamaną obudową nic mu się nie stało, nawet te żabki, które ją przytrzymują mu się nie połamały – stwierdził więc, że kupi jakąś używkę i sobie dosztukuje już to lusterko, a lekko poobijany wkład to chyba większość wie, że to są groszowe sprawy. A ja swoje skleiłem taśmą, później kupiłem rolkę czarnej izolacyjnej za 4,50 i też obleciałem z nim bez problemu cały dzień, a z daleka to w sumie nawet nie widać, że coś jest z nim nie tak. Wiatr go nie składa, więc jest git. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoda tylko, że w całym tym zamieszaniu nie pomyślałem o tym, żeby sobie zapisać nagranie, to na spokojnie bym je sobie teraz obejrzał.
A, oczywiście pani odjechała niezainteresowana hałasem kolizji za jej autem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#oswiadczenie #gownowpis #rzeszow i w sumie może też #logikarozowychpaskow
To byłaś ty? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A w ogóle to wypadałoby się chociaż zatrzymać i spojrzeć, co się stało, a nie pojechać w p---u w swoją stronę.
Dzięki, że przeczytałaś cały wpis przed skomentowaniem.
Ale serio, ona nawet nie trąbiła :D Pewnie jakbym w nią wjechał, to nie zrozumiałaby, jak do tego doszło.
@Pangia gdybyś się uśmiechnął i przeprosił to byłbyś cacy kierowca bo jednak może Ci się zdarzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Pangia: a nie opłacało Ci się bardziej podpisać oświadczenia?