Aktywne Wpisy

yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
źródło: bn
Pobierz
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci

DOSZEDŁEŚ TAK DALEKO JEDYNIE PO TO BY UMRZEEEEEĆ
źródło: comment_wCZm4dfmIhq5LvJymPzAC9sbfYdnOQn4.jpg
PobierzMi tam zazwyczaj jedno tp do miasta starczało i mogłem go solo paladynem robić. Nekromanta to miał z nim przerąbane xD
@DiscoKhan: Gram nekro właśnie, doszedłem do piekła i mogę śmiało powiedzieć, że bossowie na koszmarze to p---y. Miałem większą trudność dojść do nich niż potem z nimi walczyć, a jak na Duriela rzucałem zniedołężnienie to walka była tak lajtowa, że mogłem przeglądać mirko w międzyczasie xD