Wpis z mikrobloga

@wxx71: Na szczęście młodsza moja Beata ;)

A jak bardzo interesuje cię jakość BMW to polecam poczytać o BMW e60 ;)

W ogóle od c---a w nich czujników, które z czasem się psują, a jak kupisz od janusza który jak to janusz oszczędzał na mechaniku to efekty są jakie są ;)
  • Odpowiedz
jak kupisz od janusza który jak to janusz oszczędzał na mechaniku to efekty są jakie są ;)

@Lucifer_vult_animae_tuae: no to akurat auto nie jest niczemu winne, od dawna juz auta napakowane sa elektronika po same brzegi, sęk w tym, że BMW jest takim biednym autem, które skupują idioci i nie dbają.
  • Odpowiedz
  • 1
@Lucifer_vult_animae_tuae tez jestem posiadaczem bmw 318d :) Ogolnie jestem bardzo zadowolony i ciesze sie ze moge jezdzic takim autem. Jedyny problem z ktorym bede musial podjechac do serwisu to aktywny czujnik poziomu plynu spryskiwaczy.
  • Odpowiedz
@wxx71: Jak to jest że takie Hondziny czy Toyoty są polecane przez mechaników, i zachwala się ich silniki, szczególnie te w Hondach? BMW gniją przeciętnie, nie są to złe auta, ale przez ilość czujników i cudów naprawy to często spore wydatki. Starczy poczytać forum BMW.

@Toothman: A nie możesz dolać? @Toothman:
  • Odpowiedz
@Lucifer_vult_animae_tuae: bo mechanicy zazwyczaj polecają to, co najrzadziej przyjeżdża im na warsztat (metoda dedukcji, najmniej przyjmują do naprawy aut japońskich, bo jest też ich najmniej w kraju, to potem mówią, ze najmniej awaryjne i w ogole super auta). Jezeli chodzi o naprawe japonskich aut to nic tu nie bede pisal, po prostu tragedia i glupia technologia.
  • Odpowiedz
@wxx71 p---------e że BMW psują się tylko stare, mój ojciec już 13 lat jeździ BMW 5 (zmienia co 2-3 lata), każdy jeden jest prosto z salonu, auto kupowane za około pół bańki (najlepsze wyposażenie i 3 litrowe silniki), przy 100-120k km w KAZDYM coś się musiało z----c
W F10 2 miesiące temu poszła się j---ć skrzynia biegów, koszt naprawy 30-35 tysięcy
Dziś przyjechała g30, jestem ciekaw czy będzie to samo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Toothman: tak drogich aut się nie kupuje za gotówkę lecz bierze w leasing, bo resztę dostępnej gotówki można użyć do zrobienia pieniążków.
Albo jeśli masz na zbyciu 100k to zapisujesz się do klubu Chołowczyca i jeździsz różnymi cudami.
  • Odpowiedz