Wpis z mikrobloga

@Paulo12: Ale póki nie zapłacą 12 mln za pensje piłkarzy to nie przejmą klubu. Jak kasy nie wpłacą to Wisła ma czas kombinować do 31 marca grając najwyżej juniorami. Jeżeli wpłacą to z obecną kadrą Wisła będzie grać do końca sezonu a potem będzie najwyżej powrót do tej samej lipy co jest teraz. Generalnie to szybko się wyjaśni
  • Odpowiedz
@stoqq: Czekasz na tę oficjalkę czy nie? ;)))

@Paulo12: Właśnie sobie googlowałem to i owo i też natrafiłem na te wpisy.
Dziwne spółki, forexowe piramidy finansowe, nieuczciwi handlarze btc.

Pozostaje nadzieja, że to nie nas (Wisłę) ktoś chce wyruchać tylko faktycznego egzotycznego bogacza nakręcić na klub i brać swoją dolę pod stołem.;)
  • Odpowiedz
Jak kasy nie wpłacą to Wisła ma czas kombinować do 31 marca grając najwyżej juniorami.

@stoqq: czyli to może być też jakiś wybieg na zyskanie czasu? A nie, że skoro nie spłacą do końca roku, to nara?
  • Odpowiedz
@Reiter: wszystkiego dowiecie się w swoim czasie. Na razie powiem tylko tyle, że kambodżańscy inwestorzy zamykają wszystkie kłamliwe Jadaczki, które wypowiadały się źle o Wisełce w ostatnim czasie. To jest dowód ostateczny na to, że Jadaczka kłamał!
  • Odpowiedz
@Reiter: jestem dogadany z Panem Adamem. White Star Power nie umrze nigdy tak jak Wisełka. Będzie po prostu inna nazwa np. White 1906 Star 88 Power. Karnecik z tej siłowni będzie działał też na tej nowej.
  • Odpowiedz
Pozostaje nadzieja, że to nie nas (Wisłę) ktoś chce wyruchać tylko faktycznego egzotycznego bogacza nakręcić na klub i brać swoją dolę pod stołem.;)

@gascoigne: Ten przekręt z dojeniem bogacza jest najbardziej prawdopodobny, tylko dlaczego wybrali tak bardzo zadłużony klub, czyżby bogacz twierdził, że ma kasy jak lodu. Oby na koniec nie okazało się, że "bogacz" nie jest takim bogaczem, a kręci nawet cwaniakami z Europy, bo lubi taki "sport".
  • Odpowiedz
@Paulo12: Oby za kilka lat nie okazało się, że to jakaś pralnia albo ściema służąca wyłudzeniom. Jakaś nowa opcja wyprowadzania pieniędzy z budżetu. Tylko czekać aż kolejne kluby będą przejmowane przez podmioty widmo.
  • Odpowiedz
@czlowiekbutelka: miałeś pojęcie co można uzyskać z vatu zanim afery się nakręciły? Chodzi o to, że są cwaniacy o krok do przodu przed resztą tłumu. Niekoniecznie mowie o budżecie klubu, który można doić ale o klubie który jest narzędziem do dojenia z innych źródeł. Teraz pozornie się nie da a za jakiś czas okaże się że powstała nowa mafia która wykorzystała takie a nie inne luki i wyprowadziła pieniądze nie
  • Odpowiedz