Aktywne Wpisy
Majkkelo +4
Ktoś mi wytłumaczy ten fenomen i zachwyt nad tym kanałem ? Serio nie macie swojego życia i każdy ruch najebusa sprawia wam tyle "xD". W mojej opinii skończy się to nieszczęściem, raz można się pośmiać, ale kogo to rajcuje tygodniami ? #danielmagical
Adammmo +37
Mirki wybaczcie zielone konto, śledzę wypok od lat, ale pierwszy raz sam muszę coś napisać. Mamy problem z sąsiadami w kamienicy.
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
Dziewczyna wykonując adaptację poddasza w 2012 roku nie uzyskała zgody od sąsiadów, aby przyłączyć się do istniejącej instalacji elektrycznej. Każdy z sąsiadów życzył sobie za to po kilka tysięcy, dlatego złożyła pismo do ENEA, aby wykonać pion instalacji samodzielnie. Od parteru, aż do siebie, na samą górę.
Dostała zgodę i tak
@multiwitamina: i ta, i poprzednia i jeszcze wcześniejsza - wszystkie spowodowane były hypem
wiec takie mądrości niech sobie wsadzą w pupę
nigdy wczesniej nie bylo tak ze mowilo sie o krypto w wiadomosciach, krypto reklamowane w adsense, nawet uczelnie zaczely prelekcje organizowac o kryptowalutach
imo szczyt mody ktora miala kilka mniejszych iteracji byl w 2017 i sie nie powtorzy
@sal3m: w 2013/2014 też mówiło się o Bitcoinie w wiadomościach, prasie i na portalach pokroju Onetu czy WP. Przy czym przyznaję, że tym razem skala była większa.
@sal3m: To nie jest moda. To wolność, niezależność, anonimowość i wyrwanie się od kartelu bankowego. To konieczność. Czy tego chcecie, czy nie, czy w to wierzycie, czy nie to i tak wszyscy kiedyś zostaniecie maksymalistami bitcoina.
taka jest ideologia bitcoina kolego
@cypherpunkbtc: możesz podać jakieś źródło tych statystyk? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cypherpunkbtc: To nie jest moda. Może dla was tak, ale bez was sami go pompowaliśmy.
Moda może być na Justina Bimbera a później może zmienić się na innego zniewieściałego nastolatka.
Bitcoin jest jedyny w swoim rodzaju, wyjątkowy. To pewien przełom, którego nie zastąpi inny z innej dziedziny.
@cypherpunkbtc: Ale mnie jebią te ICO. To gówno nie ma nic wspólnego z BTC. Przestańcie kojarzyć te scamy z BTC. Jeszcze będą idiotów na tym kręcić, bo są idiotami a siano jest