Aktywne Wpisy
Techguy91 +152
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Polejmnie +195
W Wyborczej stabilnie od rana...
#heheszki
#heheszki
A wszystko jest skutkiem tego, że każdy wybiera najgłupsza, najłatwiejsza rozrywkę. Już zagranie w pożądaną grę z fabuła przyniosłoby więcej korzyści dla człowieka, ale to trzeba mieć w miarę komputer i kasę na grę, tak samo serial jakiś na netflixie to lepszy content niż to gowno serwowane na yt, ale na za to tez trzeba zapłacić i w ten sposób trafiają na cos takiego i wbijają wyświetlenia tym zjebom. #oswiadczenie #przemyslenia
@scroller: zapomniałeś jaką popularnością cieszył się Big Brother 17 lat temu
@framugabezdrzwi: Nie wiem. Nie oglądałem gówna.
Obecne młodzież ma po prostu łatwiejszy dostęp do takich treści.
Polecam wtyczkę Video Blocker. Wchodzisz, klikasz prawym -> Block Video from this channel. W ten sposob po kilku dniach możesz oszyśćiś sobie Yt z syfu, wtedy zostaje całkiem fajny portal.
Wiadomo, że tam od dawna nic nie ma. Dziwie się, że nawet 12 latkom chce się oglądać te durne chelenge.
Proponuje tak samo jak na wykopie: subowac ciekawe kanały i czarnolistować pato, a nie zaglądac tylko w gorące i na czasie.
Jakie producent ma korzysci z tego? Ze mlody powie "tate kup taki samochod bo jakis pan na yt polecal"?