Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +210
Twórczość S.Kinga?
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
-hehe to główny bohater, jest pisarzem/artystą tak jak ja
-se mieszka w dupogrzmotach małych W STANIE MAINE, gdzie wszyscy są p--------i wieśniakami, oprócz głównego bohatera i jego rodzinki/pszyjaciół
-każdy p------y wieśniak jest ważny, więc musimy czytać przez 50 stron o traumie dżona korniszona z dzieciństwa, kiedy był świadkiem jak jego pradziadek utonął w gnojówce po pijaku
-uuuuu uuuuu zaraz się stanie coś strasznego, a nie, jeszcze 30 stron opisu jak dwa stare pierdziele kupujo
dabi +107
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
Brak bezpośredniego pociągu, muszę przesiadać się w Kutnie, gdzie najpewniej nie zdążę na pociąg aglomeracyjny, a jeździ dość rzadko.
Zaplanowałem z Kutna jechać Busem, muszę się dostać do centrum, czyli Łódź Kaliska.
Tutaj rodzą się moje pytania:
-czy ten pociąg został zawieszony bo remont etc. czy ogólnie przestał kursować?
-czy normalnym jest to że łatwiej jest się dostać na przedmieścia, niż do faktycznego centrum?
-czy mój plan podróży jest sensowny, czy można zrobić to lepiej/szybciej?
#lodz #szczecin #pkp
@warstwowy_kabel teraz dopiero zobaczyłem i szczerze mówiąc jakbym wcześniej sprawdził to pewnie bym się zdecydował. O dziwo wychodzi to w podobnej cenie jak się dobrze trafi. Następnym razem szybciej będę sprawdzał.
Dzięki za pomoc!
Z Widzewa na Kaliski możesz się dostać ŁKA albo autobusem komunikacji miejskiej.
@Say_What: co?
Autobus średnio kursuje niestety :<
A bezpośredni, jak wcześniej Koteg pisał tylko do Widzewa i to raz dziennie, gdzie godzina mnie nie urządza.
Druga sprawa że zdecydowałem się już na podróż busem z Kutna.
Nie wiem co tam lubisz ale j-----e sie busem z kutna do szczecina to jakis j----y zart chyba ze mówimy o takim wypasionym z kiblem.
Ale pan biletowy zawsze moze poprosic o zatrzymanie pociagu.
@kanapkaznutella: Jutro muszę być na miejscu, więc około 12 będę w Kutnie, także chyba trochę last second, ale dzięki za propozycję ;)