Wpis z mikrobloga

@wdvefbrgn: @LetMeStay: Argument o wypadkach drogowych jest słaby (bo większą szansę masz w PL, że popełnisz samobójstwo niż zginiesz w wypadku drogowym). Większym zagrożeniem jest już smog i choroby które powoduje, tylko to mniej spektakularne. Porównywać należy oczekiwaną długość życia, i wpływ danego czynnika na skrócenie tejże.
@trolljaskiniowy z podatkami również bzdury: https://www.finanz.at/steuern/lohnsteuertabelle/ próg podatkowy 50% jest dla zarabiających powyżej 90 tysięcy euro...

Z tymi mieszkaniami również bzdury ale mi się już nie chce tu szukać tutaj dowodów i tego weryfikować. Życzę wszystkim Polakom w Polsce takiej biedy jaka jest w Austrii( ͡º ͜ʖ͡º)

A ciapaki jeżdżą mercami bo kto ciężko pracuje to kupuje takiego Mercedesa bo jest to tylko auto, rzecz dla ludu...
@Hatespinner: a widzisz -napisanie czegoś co w zamiarze ma być śmieszne, nie powoduje automatycznie, że wygrywasz dyskusje - merytorycznie Twój post nie wnosi nic - jest zwykłym komentarzem ad persona. Również jakiej jesteś narodowości skoro gardzisz Polakami? :) No chyba, że uważasz taki stan myślenia za coś tłumaczącego swoje własne problemy? Nieudane dzieciństwo? Nieoczytanie? Rodzice nie wpoili zainteresowań? Pozdrawiam !
@Quirang: Polska po krajach jak Bulgaria, Rumunia czy Łotwa moze „poszczycic sie” najwyzsza liczba wypadkow smiertelnych w calej Europie. Dwukrotnie wyzsza niz w Niemczech czy Hiszpanii i trzykrotnie wyzsza niz w UK czy Szwecji. Wiec nie wiem czy taki slaby ten argument.
Twój post nie wnosi nic - jest zwykłym komentarzem ad persona. Również jakiej jesteś narodowości skoro gardzisz Polakami?

@anisek: Mój post ma na celu wyszydzenie tych idiotyzmów które piszesz, a nie merytoryczną dyskusję. Nie da się prowadzić merytorycznej dyskusji z dzbanem.