Aktywne Wpisy
kamilukamilu +12
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Od ostatnich wydarzeń pracujemy ciężko nad usprawnieniem gry, poprawiliśmy większą część błędów z Universum1, mamy w planach startować z uni2 na starych zasadach.
Przygotowaliśmy kilka zmian:
1. Całkowicie usunięte Dark Matter - w ekspedycjach już nie można zlocić tego surowca.
2. Wprowadzenie funkcji zablokowania i odblokowania bocznego panelu podglądu planet.
3. Dodanie licznika czasowego, kiedy zostaną wydobyte surowce na dany budynek, badanie etc.
4. Naprawiony problem kolejkowania badań.
5. Naprawa złomowania floty.
6. Usunięte badania, flota oraz budynki, których nie było w starym Ogame (do pancernika, który zostaje).
7. Zmiana ikon budynków w menu.
Oraz jeszcze kilka rzeczy, które mamy w planach (wszystko z Waszych postów) Jeśli macie jeszcze jakieę pomysły na poprawę gry to piszcie w postach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wrzucam ankietę przy którym wyglądzie chcecie rozpocząć uni2 oraz zaktualizować uni1.
#grajzwykopem #gryonline #staregry #gry #gryprzegladarkowe #mirkogame #mirkoogame #ogame #ankieta
Który wygląd zostaje na Mirkogame?
@MirkOgame: Jest planowany jakiś rework ochrony dla nowych i słabszych graczy? A limit 6x/24h będzie obowiązywać na u2, czy też planujecie
Już się poprawili w komunikacji. Moim zdaniem może być już tylko lepiej. Warto dać im jeszcze szansę, bo robią to za darmo, bez
a) nie dawac zadnych bonusow na start typu 1 mały transporter. Nie podobal mi sie fakt ze inni dostali a ja nie mimo ze zarejestrowalem sie w pierwszym dniu w pierwszej godzinie.. Zdecydowanie wolalbym nie dostawac nic gratisowego jesli inni nie dostaja i vice versa
b) Przy jakis waznych zmianach, badz watpliwosciach jakbyscie mogli zapytac graczy w formie wlasnie ankiety (np. kiedy wystartowac z nowym uni ?:)