Aktywne Wpisy

xeacaex +191
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na

szynszyla2018 +21
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc

Stąd moje pytanie - da się jakoś w prosty sposób wywalić, albo też zmienić te boot mode na inne piny, te nieużywane, albo coś zmienić abym nie musiał wymuszać tych trybów? Jest to o tyle męczące, że urządzenie ma działać po włączeniu, bez kombinowania w postaci sprawdzania stanu na pinach przy rozruchu.
Przykład: nie działał mi buzzer, odpiąłem, zresetowałem, podpiąłem ponownie. Działa. Podobnie z flashowaniem, keypadem itp. - raz się da, innym razem nie.
#esp8266 #elektronika
źródło: comment_97Z7GnGZhWrAzeB0Nt9dZiAKlypuevND.jpg
PobierzNiestety nie da rady, mam wszystkie piny cyfrowe zajęte. Mógłbym wykorzystać po przeciwnej stronie, ale nic na nich nie działa poza jednym pinem.
źródło: comment_ISF450tNU1g2SOmISwAr5XQAk7KopwM0.jpg
PobierzU mnie jest właśnie taki problem, że czasem na wejściu mam niski, a czasem wysoki stan. W teorii mógłbym przepiąć dwa piny, które zawsze mają na start stan niski co już by dopomogło,