Wpis z mikrobloga

Ktoś mi w skrócie wytłumaczy skąd się wzięła cała ta "afera" z #euroweek ?
Wiem tylko, że nastolatki robiły sobie zdjęcia z śniadymi animatorami i jakiś chorwat wysłał zdjęcie swojego prącia jednej z dziewczyn i tyle mi wiadomo.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kurdelebele123:
-- sierpień --
1. ktoś na 4chanie wrzuca, że znalazł te zdjęcia z dziwnym przytulaniem.
-- październik --
2. w październiku ktoś próbuje to wrzucić na wykop, ale kończy z 16 wykopaniami.
2. zagraniczni nacjololo floodują
  • Odpowiedz
@kurdelebele123: Pedofile z 4chana i wykopu mają ból d--y, że dziewczynki przytulają się i trzymają za ręce ze śniadymi książętami na euroweeku, a wcześniej wspomniani mogą sobie tylko pomarzyć. Większość zdjęć i filmików na nic niepokojącego nie wskazuje i jest to doszukiwanie się na siłę czegoś czego tam nie ma. Ale kto wie? Może coś nieprawidłowego się tam wydarzyło?
  • Odpowiedz
  • 0
@r4do5 zgadzam się co do tych zdjęć, że jest to doszukiwanie się tam czegoś, czego nie ma, ale za to "klejenie" się wolontariuszy do tych dziewczyn to już inna bajka, nie wspominając o pokazywaniu im swoich naganiaczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kurdelebele123: Nie wiadomo jak było. Teraz jest moda na taki typ zdjęć. Też nieraz zdarzały mi się takie sytuacje, że z kimś ledwo zamieniłem 2 zdania, a potem nagle fotka jakbyśmy byli co najmniej najlepszymi przyjaciółmi, oczywiście nie z dziećmi.
  • Odpowiedz