Wpis z mikrobloga

No tak, bo ciezko stwierdzic jednoznacznie ze naruszenie dobr osobistych= bezpodstawne wyzywanie ludzi od pedofilow.
To nie dziala chyba tak ze mozesz wieszac na kims psy, chyba ze sad powie inaczej, raczej odwrotnie
  • Odpowiedz
@anal_gazy: jak wyżej... Zero zrozumienia tego o czym piszę. Raz, że wykop nie został usunięty, nadal działa. Zresztą zdziwiłbym się gdyby usunęli wykop, ciężko usunąć serwis z internetu ot tak. Dwa, to co napisałem wyżej: "Cały czas powtarzam, że chodzi o to, że w jednym miejscu piszą jedno, a w drugim co innego." Jest to hipokryzja. Nie interesuje mnie co mówi prawo, bo nie do tego odnoszą się moje screeny.
  • Odpowiedz
Raz, że wykop nie został usunięty, nadal działa. Zresztą zdziwiłbym się gdyby usunęli wykop, ciężko usunąć serwis z internetu ot tak.

@nowik: pięknie się pan przedstawił, teraz w końcu wiem jaki poziom intelektualny reprezentujesz. XD
PS usunięcie serwisu z internetu można zrobić ot tak. Wystarczy dostęp do panelu np. hostingowego. XD

Dwa, to co napisałem wyżej: "Cały czas powtarzam, że chodzi o to, że w jednym miejscu piszą jedno, a w drugim
  • Odpowiedz
@anal_gazy: czemu mnie obrażasz? Czy ja Ciebie obraziłem?

Odniosłem się do tego co napisałeś. Skoro w tym co napisałeś jest już nieścisłość to po tym wywnioskowałem, że uważnie nie przeczytałeś tego co ja napisałem wcześniej.

AD PS, tak, z panelu hostingowego można usunąć, ale to też nie jest takie łatwe i nie jest dostępne dla
  • Odpowiedz