Wpis z mikrobloga

@wxx71: Ja tam rdze widzę u siebie tylko w miejscu gdzie był styk z felgą, tarcza zardzewieje już po jednym dniu, na tarczy.
U siebie mam chyba tarcze ZIMMERMANN, obecnie, ale wierz mi że 50kkm tu nie wytrzyma. A Skandynawia, jeśli chodzi o sól nie ma sobie równych.
  • Odpowiedz
@PMV_Norway ja jeździłem 2 sezony na kolcach po Polsce dopóki mnie policja nie wyluskala i musialem sie wyklucac z gliniarzem czy wolno czy nie wolno jezdzic na kolcach, ostatnimi czasy na zimę kolce u nas sa bez sensu bo śniegu jak na lekarstwo ale milo wspominam kolce nie było górki pod którą autem bym po lodzie, sniegu czy innym cholerstwie nie podjechal
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru sprawa miala sie tak ze drapneli mnie przy badaniu alkomatem bo usłyszal ze cos za bardzo opony mi graja na asfalcie i pan bagieta twierdzil ze nie wolno sie poruszać po drodze publicznej z oponami które maja stałe elementy metalowe ja mu na to ze to nie są stałe elementy, on cos zaczynal marudzić ze skąd on ma wiedzieć czy one sa stałe czy nie i ze dowód zabiera no
  • Odpowiedz