Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +19
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Bananek2 +284
Wydaje mi się, że zaszła zmiana w postrzeganiu przyszłości ogólnie w społeczeństwie. Kiedyś myśleliśmy, że 2024 będzie rokiem z dalekiej przyszłości gdzie będziemy żyć jak Jetsonowie. A jak obecnie żyjąc w 2024 wyobrażamy sobie 2070? Nijak, bo nie ma już futurystycznych wizji jak będzie zajebiście, a bardziej obawiamy się jak bardzo sprawy mogą się p---------ć. Tak jak kiedyś wydawało się że ludzkość wyczekuje przyszłości tak teraz wydaje się, że ludzkość bardziej się
#allegro #raty #banki #ptyanie
Brał ktoś coś na raty 0% z allegro ? Zastanawiam się jak spłacić te raty bo nie dostałem żadnych informacji jak to zrobić.
Na maila przyszła umowa, ale nie ma nigdzie podanego numeru konta do spłaty. Bank który to obsługuje to BGŻ BNP Paribas
@FHA96: hm w takim razie ok tylko dziwne ze w mailu tego nie chcą podać
a mialo byc tak prosto i szybko...
wyczytalem w umowie ze ten charmonogram tworza i przysylaja raz w miesiacu wiec moze jeszcze czas .
Komentarz usunięty przez autora
@nowy991: @alkoholik000:
@Anox
W tygodniu idę do oddziału, spłacę kredyt w calosci i zamknę ta linię kredytową.
Też dziś dostałem smsa że po 05.01 przyjdzie mi te zestawienie