Aktywne Wpisy

mirko_anonim +22
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────

jmuhha +5
Co byście tu zmienili

#heheszki #takaprawda
@ZohanTSW: tak to sobie matce tłumacz
Sklep wrócił do mnie z odpowiedzią, że telefon zalany (nieprawda) i mogą mi to za (nie pamiętam dokładnie) 1500 złotych zrobić... 2-letniego iphone'a 5s za 1500 złotych...
Kiedyś bym poleciał do rzecznika konsumentów i się szarpał o to, ale już tak kiedyś zrobiłem
Komentarz usunięty przez autora
warunki
-płacisz kartą
-sprzedawca nie wykazuje chęci rozwiązania problemu (odrzuca reklamację)
wtedy składasz reklamację do swojego banku na transakcję kartą- wystawcy karty - i opisujesz np, że sprzedawca sprzedał towar, któremu gwarantował działanie przez 2 lata, okazuje się że nie działa, a wymiguje się od naprawy...
No i czekasz na rozwój sprawy.
Poczytaj sobie o tym, fajne narzędzie.