Szukam funkcjonalności do bota. Mam już parę rzeczy typu notowania walut, kryptowalut itd. Jakie informacje chcielibyście codziennie dostawać w przystępnej formie?
@dziekuje: zebrane do kupy alerty cenowe z promocji cenowych typu "gorący strzał": x-kom, al.to, proline, komputronik. Problem praktyczny: są o różnych godzinach.
@Uzytkownik_Wykopu: Fajny pomysł, ale na osobny projekt, bo tak jak napisałeś są o różnych porach, a wpis będzie się dodawał o konkretnej godzinie. Coś w stylu @DzienDobryBot
@dziekuje: nawet jakby dawało raz chwile po 12:00 zebrane z tych 4* to dla mnie już by było spoko. * - dałem te 4 bo te znam, ale podejrzewam że tego jest sporo więcej, bo idea popularna i inne sklepy kopiują pomysł.
@Uzytkownik_Wykopu: Wrzucę na testy, jak się będzie zmieniała topologia strony to raczej to porzucę. Proline niestety nie ma aktualnie nic w "headshot". Jak znasz jeszcze jakieś strony to podrzuć ( ͡°͜ʖ͡°). OUTPUT:
@Uzytkownik_Wykopu: Tak jak myślałem, topologia się zmienia, bo czasem jest więcej niż jeden produkt na stronie. Do wszystkiego trzeba wyjątki robić, ale może ruszę z całym botem 1 stycznia :D.
Szukam funkcjonalności do bota. Mam już parę rzeczy typu notowania walut, kryptowalut itd.
Jakie informacje chcielibyście codziennie dostawać w przystępnej formie?
* - dałem te 4 bo te znam, ale podejrzewam że tego jest sporo więcej, bo idea popularna i inne sklepy kopiują pomysł.
OUTPUT:
źródło: comment_RTbBQbbOjApMTdd41rYtXXhRhA6x7yqa.jpg
Pobierz